29 / 04 / 2024

ayid uyardı

ayid uyardı

Anadolu Yakası İnşaatçılar Derneği (AYİD) Genel Sekreteri Hakan Şişik, Kadıköy’de 2012’de 100 müteahhit varken, rakamın bugün 500’ü geçti.

İslam Memiş, Cumhuriyet ve çeyrek altını almak isteyenleri önceden uyardı! Bu altından alın!

Altına olan talep karşısında yatırımcılar farklı altınları tercih ediyor. Bazı yatırımcılar gram altın alırken bazıları çeyrek altından yana tercihini kullanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise Cumhuriyet ve çeyrek altın almak isteyenleri uyardı...

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

İslam Memiş 'daha erken' diyerek hem uyardı hem de tarih verdi! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'daha erken' diyerek hem uyardı hem de tarih verdi...

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

Mert Başaran borsaya yeni girenleri uyardı: Giden gitsin, panik yapma!

Haftanın son işlem gününde BİST100 endeksinde hafif alıcılı başlangıç gerçekleşmesi bekleniyor. Borsa yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, ekonomist Mert Başaran'dan borsaya yeni girenleri uyardı.

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

Ev alacaklar veya binasını yenileyecekler dikkat! Uzman isim uyardı! Yapıların nasıl inşa edildiğine bakın!

İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, yapıların inşaatlarının, birbirinden bağımsız tasarım, müteahhitlik ve denetim firmaları eliyle yürütülmesi gerektiğini belirterek ev alacakları ve binasını yenileyecekleri uyardı. 

Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı! Artçı deprem, telaşa gerek yok!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay geçmesine rağmen bölgede depremler olmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi Hatay’da 4.9 şiddetinde deprem olduğunu duyurmasının ardından Prof. Dr. Naci Görür Hataylıları uyardı.

Altın kritik viraja girdi! Uzmanlar peş peşe uyardı! Elinde avucunda altını olanlar bu rakama şaşıp kalacak!

Jeopolitik riskler ve Merkez bankalarının hamleleri risklerin etkisiyle altın fiyatlarının hızla yükselmesini sağladı. Uzmanlar ise bu yükseliş karşısında elinde avucunda altını olanları uyardı. Altın kritik viraja girdi; yükselecek mi, düşecek mi?

Selçuk Geçer altın yatırımcılarını iki gün önceden uyardı: Yeni dönem başlıyor! Bu tarihten itibaren gram altın tam....

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında altın sahiplerini yeni bir dönemin başlayacağı konusunda uyardı.

ayid uyardı Haberi

ayid uyardı

Anadolu Yakası İnşaatçılar Derneği (AYİD) Genel Sekreteri Hakan Şişik, Anadolu Yakası'nda özellikle Kadıköy’de çok hızlı bir dönüşüm sürecinin yaşandığını belirterek, dönüşümün getirdiği yükler ve sorunlar nedeniyle bir dizi tedbir almak ve erken çözüm bulmak gerektiğini söyledi.



Kentsel dönüşümde Türkiye’nin en hareketli bölgesi olan Kadıköy’deki müteahhit sayısı 500’ü geçerken, AYİD sorunlara çözüm bulmak için kent estetiği, iş ve çevre güvenliği ile enerji verimliliği konularında çalışmalara başladı.



Yasanın çıkmasıyla birlikte bölgede dönüşümün hızlandığını ifade eden Hakan Şişik, Kadıköy’de 30 bin 600 bina bulunduğunu, sadece yüzde 10’unun depremden sonra yeni yönetmeliğe göre yapıldığını kaydetti. Şişik, konutların yüzde 90’ının mühendislik hesapları olmadan inşa edildiğini anlatarak, bu binaların da yaklaşık yüzde 45’inin acil olarak yıkılması gerektiğini vurguladı.


Hakan Şişik, 2014 yılında Kadıköy’de dönüşüm için 872 ruhsat başvurusu...