15 / 05 / 2024

AYİD Yeşil Kent Enerji Verimliliği toplantısı

AYİD Yeşil Kent Enerji Verimliliği toplantısı

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), “Yeşil Kent: Enerji Verimliliği” başlığı altında dernek üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor.

Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü!

Migros’ta 16 Ağustos’a kadar çılgın indirimler devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

ŞOK’ta yüzlerce indirim bir güne sığdı! Yeşil zeytin 27 TL’ye, pilavlık pirinç 17 TL’ye, borcam tencere 100 TL’ye düştü!

ŞOK’un 4 Mayıs tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken yeşil zeytin 27 TL’ye, pilavlık pirinç 17 TL’ye, borcam tencere 100 TL’ye düştü. İşte ŞOK 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Yeşil Yapı, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı, 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 dönemini kapsayan faaliyet raporuna göre; şirket söz konusu dönemde 1 milyon 494 bin 399 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil Yapı'nın 2022'nin ilk 9 ayındaki özkaynakları, toplam varlıkları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Yeşil Yol Projesi ile D-100 karayolu şehrin dışına çıkarılıyor!

Yeşil Yol Projesi kapsamında, ulaşıma kapatılacak kent merkeziden geçen D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik bölümde, şehrin ortasında yeşil bir kuşak oluşturulacak.

Antakya'daki metruk araziler yeşil alana dönüştürülüyor!

Antakya Belediyesi kent genelinde metruk alanların hepsini yeşil alanlara çevirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda TOKİ konutları civarındaki 10 bin m2 lik metruk arazi yeşil alana dönüştürülecek.

Yeşil GYO'da genel müdür değişikliği!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., genel müdürlük görevinden ayrılan Işık Gökkaya'nın yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerileri ile Selçuk Canpolat'ın atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Gaziosmanpaşa'da Yeşil Bina semineri düzenlendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesindeki GOP Gelişim Akademisi, “Yeşil Bina ve Sürdürülebilir Bina Eğitimi” konulu bir seminer düzenledi, seminere Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı...

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yeşil alanı ihmal etmiyor!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor.

Mamak kentsel dönüşümde aslan payı yeşil alana ayrıldı!

Hazırladığı kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle ilçeyi baştan sona imar eden Mamak Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinde aslan payını yeşil alana ayırıyor. Üstü açık dev bir şantiye haline gelen Mamak adım adım yeşile bürünüyor.

AYİD Yeşil Kent Enerji Verimliliği toplantısı Haberi

AYİD Yeşil Kent Enerji Verimliliği toplantısı

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), “Yeşil Kent: Enerji Verimliliği” başlığı altında dernek üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geliyor. 


AYİD Genel Sekreteri Hakan Şişik’in, Mimar Serdar Nalbantoğlu’nun ve Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Duygu Erten’in konuşma yapacağı kahvaltılı basın toplantısı 16 Haziran 2015 Salı günü...