27 / 04 / 2024

AYİDERin yönetim kurulu başkanı kim oldu

AYİDERin yönetim kurulu başkanı kim oldu

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Emlak Bankası Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay vefat etti!

Emlak Bankalılar Yönetim Kurulu Eski Üyesi Galip Altıay hayatını kaybetti

Mart GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Mart GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayları Ayşe Pınar Massena ve Mehmet Erdoğan'ın adaylıklarının Yönetim Kurulu tarafından da kabul edilerek Olağan Genel Kurul onayına sunulmasına oy birliğiyle karar verildi.

Mehmet Aldırmaz, Akfen GYO yönetim kurulu üyesi oldu!!

Akfen GYO tarafından yönetim kurulu toplantısında Ayşegül Yılmaz'ın "Yatırımcı İlişkileri  Yöneticisi" olarak atanmasına ve Mehmet Aldırmaz'ın  Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak seçilmesine toplantıya katılanların oy birliğiyle karar verildi.

Martı GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayları Hüseyin Ferit Volkan ve Ayşe Pınar Massena'yı  genel kurula sunacak...

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bulut oldu!

Buluthan İnşat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirilmiştir. Buluthan inşaat ve Oftaş Yapı bu yıl 2000 konutun temelini atacak.

Akmerkez Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Ayınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulu üyelerini yayınladı.

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel HSYK'ya atandı!

2014 yılının Nisan ayından beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam eden Aysel Demirel, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelerinden biri oldu.

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükseltti!

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan tüzük değişikliği ile Yönetim Kurulu Üyesi sayısını 15’ten 21’e yükselten GYODER, başkan yardımcılarının ve komitelerinin sayısını da artırdı.

Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Keçeli evleniyor!

Rahmetli iş adamı Osman Keçeli'nin oğlu ve Ünal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi genç işadamı Murat Keçeli geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlandığı İnci Hortoğlu ile 30 Kasım 2013 Cumartesi günü evleniyor...

Özderici GYO'nun kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Özderici GYO, yönetim kurulu kararını açıkladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararını açıkladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Adayları belli oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş, Yönetim Kurulu seçimlerine ilişkin adaylar belirlendi...

AYİDERin yönetim kurulu başkanı kim oldu Haberi

AYİDERin yönetim kurulu başkanı kim oldu

İstanbul Anadolu yakasının geçmişi 60 yıla dayanan inşaat müteahhitleri tarafından kurulan AYİD (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği), yapılan genel kurul sonucunda yeni başkanını belirledi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Kurulduğu günden bu yana İstanbul Anadolu yakasının sağlıklı gelişimine katkı sağlayacak yapı estetiği, enerji verimliliği ve iş güvenliği konularına yenilikçi bakış açısı katarak, kamu yönetimlerinde inşaat sektörüyle ilgili bürokratik işleyişi daha verimli hale getirmek ve kentin yaşamsal menfaatlerini korumak için çalışmalar yapan AYİD’de yeni dönem başladı. Yapılan genel kurul sonucunda Mehmet Sadıkoğlu başkanlığında kurulan AYİD’in ismi AYİDER olarak değiştirilirken, yönetim kurulu başkanlık görevine ise oy birliğiyle Melih Tavukçuoğlu getirildi. Kentsel dönüşümdeki sorunlarla yakından ilgilenen ve sunduğu çözüm önerileriyle sektöre farklılık...