16 / 05 / 2024

Ayıkoğlu İnşaat

Ayıkoğlu İnşaat

Ayıkoğlu İnşaat Taahhüt Yol Yapım Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi Ayık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de Sancaktepe, Akpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayranoğlu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Gençay Tayranoğlu tarafından kuruldu.

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ka Dekorasyon İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Serhildan Kurt tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Eyüpoğlu İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Demir çelik, kağıt, inşaat, taşımacılık ve eğitim sektörlerinde faaliyette bulunan Eyüboğlu İnşaat hakkında yeni karar çıktı. Şirketin konkordato başvurusu reddedildi.

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hfs Sadıkoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehmi Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İMSAD’ın 37. Olağan Mali Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi. Tayfun Küçükoğlu, “İnşaat malzemesi endüstrisinin yurtiçi ve dışında yüksek gelişme potansiyeline inanıyoruz” dedi...

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Ay Otelcilik Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ay Otelcilik Turizm İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Apaydın tarafından kuruldu. 

Ayıkoğlu İnşaat Haberi

Ayıkoğlu İnşaat

Ayıkoğlu İnşaat Taahhüt Yol Yapım Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfi Ayık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Eylül'de kuruldu. 


Ayıkoğlu İnşaat Taahhüt Yol Yapım Gıda Temizlik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...