28 / 04 / 2024

ayışığı sitesi

ayışığı sitesi

Ayışığı Sitesi projesi 30 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Diyarbakır Galeria Sitesi'nin müteahhitlerine verilen ceza belli oldu!

Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkılan ve 89 kişinin vefat ettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan 7 sanıktan tutuklu 3 müteahhit ve inşaat mühendisine, 17 sene 6'şar ay hapis cezası verildiği açıklandı.

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar? Yüzde 15 peşinatla 36 ay vade farksız taksit!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kaper Sitesi'nde satışlar geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Peki yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksit imkanı sunulan KİPTAŞ Kaper Sitesi fiyatları ne kadar?

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

DS 7'ye bu ay da zam uğramadı! İşte DS7'nin güncel fiyatları!

Fransız devi DS Automobiles DS 7'nin merakla beklenen yeni fiyatlarını web sitesi üzerinden açıklandı. DS 7'nin geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay ki fiyatarı da yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Anadolu yakası sahil hattında hayata geçirilen Sahil Kent 4 Sitesi'nde fiyatlar 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Sahil Kent 4 Sitesi'nde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu!

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek olan Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

ayışığı sitesi Haberi

ayışığı sitesi


Ayışığı Sitesi'nin havadan en yeni görüntüleri için...