17 / 06 / 2024

Aykan Group kaş oteli

Aykan Group kaş oteli

Aykan Group, İngiliz turistlerin tatil cenneti Kaş İlçesi'nin Kalkan Mahallesi'ne 13 dönüm alan üzerine bölgenin en büyük otel yatırımını yapacak.

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arman Hasan Bakhsh ve Mohammad Alıpour ortaklığında kuruldu.

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Synertech Group Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Gölgeli tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Faven Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faven Group İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Kaya tarafından kuruldu.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Luckykey Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luckykey Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Baha Kara tarafından kuruldu.

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi kuruldu!

Sukun Group Şehircilik Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL'de Abdülkerim Emiroğlu, Hassan Serafı ve Rasmi Masarwa ortaklığında kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Adg Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Group Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile a.Duha Güler tarafından kuruldu.

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ist Realty Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alıaksandra Belnik tarafından kuruldu.

Akya Group Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akya Group Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Güssün Akyüz tarafından kuruldu.

Airvent Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Airvent Group Yapı İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane'de Elchın Jalılbaylı tarafından kuruldu.

Aykan Group kaş oteli Haberi

Aykan Group kaş oteli

Turizm cenneti Kalkan'da inşaat ve turizm faaliyetlerini sürdüren Aykan Group, bölgeye tesis yatırımı yapma kararı aldı. Turizm ve inşaat sektöründeki yavaşlamaya rağmen gelecek sezon yeni projelerine başlamaya hazırlandıklarını belirten Aykan Group CEO'su Aslan Uzun, Kalkan'a bölgenin en şık ve güzel otelini inşa edeceklerini açıkladı.Sektördeki iç ve dış kaynaklı etkilere rağmen firma olarak büyümeye devam ettiklerini açıklayan Uzun, siyasi çalkantılar ve dış kaynaklı etkiler nedeniyle pek çok firmanın batma aşamasına geldiğini, İngiltere'de yapılan 'Türkiye'ye gitmeyin' çağrılarına rağmen İngiliz turistlerin ağırlıklı olarak tercih ettiği Kalkan'a gelmeye devam ettiklerini belirtti.


Aykan Group CEO'su Aslan Uzun "Önümüzdeki sene de pazarı genişletme hedefindeyiz. İngiliz turistlerden yoğun şekilde erken rezervasyon talepleri almaya devam ediyoruz. Bu yüzden Aykan Group olarak, sorun yaşamadan yeni bir sezon için çalışmalara...