08 / 05 / 2024

Aykut Dumankaya kimdir

Aykut Dumankaya kimdir

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

İbrahim Aykut Dumankaya yeni şirket kurdu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Aykut Dumankaya evlendi!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu Aykut Dumankaya, Serra Ertürk ile Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Ahmet Güneş kimdir?

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Güneş kimdir? Ahmet Güneş hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı? İşte Ahmet Güneş..

Emrah Dumankaya kimdir?

Emrah Dumankaya, FG Wilson Marmara Bölgesi satış müdürü oldu. Peki, Emrah Dumankaya kimdir? Emrah Dumankaya, bugüne kadar hangi firmalarla çalıştı, hangi işlerde görev aldı? İşte Emrah Dumankaya...

Tatsuya Yamamoto kimdir?

Mimar Tatsuya Yamamoto, Mimar Gökhan Aktan Altuğ ile TAGO Mimarlık'ı kuran, 2010'da vefat eden Japon mimardır. Dumankaya'nın Vizyon, İkon, Cadde ve Adres Lobi gibi projeleriyle birlikte bir çok önemli projeye imza atmıştır. Peki Tatsuya Yamamoto kimdir?

Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Mimar Gökhan Aktan Altuğ, 2010 yılında vefat eden Japon mimar Tatsuyo Yamomoto ile TAGO Mimarlık’ı kuran mimardır. Dumankaya İkon, Dumankaya Miks, Bomonty Rixos, Mai Residence, Kartal Kule, Hilpark ve Incity'nin de mimarı Gökhan Aktan Altuğ kimdir?

Ömer Çamoğlu kimdir?

Mimar Ömer Çamoğlu, 1978’de kurduğu Çamoğlu Mimarlık firması ile Ağaoğlu Bakırköy 46, Dumankaya Trend - Kurtköy, Capital Hill - Kemerburgaz ve Aşçıoğlu Selenium Panorama gibi markalı projeleri tasarlamıştır. Peki Ömer Çamoğlu kimdir? İşte cevabı...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Barış Değer Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Değer Dumankaya kimdir? Ağabeyi Uğur Dumankaya’nın vekili olan Barış Değer Dumankaya, ne zamandan beri bu görevde? İşte Barış Değer Dumankaya...

Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir?

31 Mayıs 2013 tarihi itibariyle Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayla Dumankaya Pirinççi kimdir? Ayla Dumankaya Pirinççi bugüne kadar nerede, hangi görevlerde bulundu? İşte Ayla Dumankaya Pirinççi biyografisi...

Aykut Mutlu kimdir?

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Aykut Dumankaya kimdir Haberi

Aykut Dumankaya kimdir

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Dumankaya’nın oğlu, DKY İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Aykut Dumankaya, Serra Ertürk’le Hilton Istanbul Bomonti Hotel’deki nikah töreniyle hayatını birleştirdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı nikah töreninde, nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Şahitler arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu, İstabul Valisi Vasip Şahin, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya yer aldı. 


Nikahı kıyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş genç çifte mutluluklar...