15 / 05 / 2024

aykut inşaat İskenderun Steel Towers

aykut inşaat İskenderun Steel Towers

İskenderun’a eşsiz güzellikler sağlayacak olan Steel Towers’in temeli atıldı. Tüm bölgenin vizyonu ve gösterişi açısından oldukça önem arz eden Steel Towers çelik konsorsiyum binanın orta katlarında otopark olacak...

Aykut Erdoğdu kaçak inşaat iddialarına ne yanıt verdi?

5 milyon liralık kaçak lüks daire iddialarıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, söz konusu inşaat ile ilgili yöneltilen sorulara yanıt vermedi.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

Ceylan İnşaat İskenderun'da yeni konutlar inşa ediyor!

İnşaat sektöründe endüstriyel yapılarla adından söz ettiren Ceylan İnşaat, İskenderun Belen ve Denizciler’de inşa ettiği modern konutlarla yeni yaşam alanları oluşturmaye devam ediyor.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

İskenderun Sahil Camii'nin inşaatı yükseliyor!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde yapımı devam eden ve Budapeşte’de bir caminin model alındığı Sahil Camii inşaatı hızla yükseliyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi öğrencileri 3. havalimanı inşaatını inceledi!

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, İstanbul´a yapılan yeni havalimanı inşaatında incelemede bulundu.

Karagöz İnşaat herkesi ev sahibi yapacak!

Karagöz İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Karagöz, inşaat sektörünü, bu alandaki çalışmalarını ve geleceğe yönelik planlarını anlattı. Karagöz: ‘Sektörle ilgili hedefim ev sahibi olmak isteyen herkesi ev sahibi yapmak’ dedi.

İskenderun Sahil Camii inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun sahil camii inşaatının hızla ilerlediğini belirtti. Başkan Seyfi Dingil, sahil alanında hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Nihal Atakaş Cami'nin inşaatını inceledi.

İskenderun Down Cafe inşaatında çalışmalar sürüyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Down Cafe inşaatında çalışmaların bitmek üzere olduğunu açıkladı. İşte Seyfi Dingil'in açıklamaları...

aykut inşaat İskenderun Steel Towers Haberi

aykut inşaat İskenderun Steel Towers


İskenderun’a eşsiz güzellikler sağlayacak olan Steel Towers’in temeli atıldı. Tüm bölgenin vizyonu ve gösterişi açısından oldukça önem arz eden Steel Towers çelik konsorsiyum binanın orta katlarında otopark olacak. 


Türkiye’de önemli bir çalışmayı İskenderun’a kazandıran Aykut İnşaat ve Karasu ortaklığıyla gerçekleştirilen çalışmanın ilk adımı atıldı.


Mangallı yapılan temel atmaya İskenderun esnafının yanı sıra mimarlar katıldı. Kurban kesilmesiyle başlayan temel atma töreninde davetliler mangal keyfini de yaparak öğle yemeklerini yediler. 


Aykut İnşaat sahibi Murat Aykut, Türkiye ve dünyada artık inşaat sektörün değişmekte olduğunu belirterek, “Bizde İskenderun’da bunu yıllar öncesinden yapmıştık. Şimdi daha modern bir çalışmayla yeniden hayata geçiriyoruz. Kentimizin vizyonunun ve görünümü değiştirecek olan Steel Towers’in temelini atmış bulunuyoruz. Bu çalışmanın tamamı çelik konsorsiyumdan oluşacak. Biliyoruz ki dünyada ve ülkemizde deprem korkusu her zaman...