08 / 05 / 2024

Aykutoğlu Flats avm

Aykutoğlu Flats avm

Aykutoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Aykutoğlu Flats projesi bir ay sonra satışa çıkacak. Aykutoğlu Flats Küçükköy'de konutların metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Ahmet Davutoğlu: AVM'lerin açılması, gözden geçirilmesi gereken bir karar!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Prof. Dr. Hakan Kutoğlu: AVM’ler toplanma alanı olsun!

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kutoğlu, olası büyük depremde AVM’lerin yüzde 90’ının ayakta kalacağını iddia ederek "Japonlar deprem olduğunda açık alanda mı toplanıyor? Güçlü binalara giriyorlar. Güçlü binalara giriyorlar. Depremde AVM’lerin yüzde 90’ı ayakta kalacak.” dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Keleşoğlu Holding'ten Bahçeşehir'e lüks AVM!

Florya'dan Küçükçekmece'ye ve hatta Yakuplu'ya kadar İstanbul genelinde çeşitli projeleri bulunan Keleşoğlu Holding Bahçeşehir'e lüks AVM yapacak..

Mint Yapı’dan Şişli'de 250 konutluk yeni proje!

Mint Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hayata geçirdikleri yeni uygulamalardan ve inşa edecekleri yeni projelerden bahsetti. Altıoğlu, Kanyon AVM'nin hemen yanında 250 konutluk yeni bir proje inşa edeceklerini söyledi.

Aykutoğlu Flats avm Haberi

Aykutoğlu Flats avm

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy bölgesinde konumlanan Aykutoğlu Flats projesi karma bir proje olarak hayata geçiriliyor.


21 katlı tek blok şeklinde yükselen Aykutoğlu Flats Küçükköy'de 112 adet konut ve 60 adet dükkan yer alıyor. Küçükköy Aykutoğlu Flats projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 




5 katı AVM'ye ait 16 katı dairelerden oluşan Aykutoğlu İnşaat projesi Aykutoğlu Flats Evleri'nde yer alan dairelerin metrekare alanları 1 oda 1 salon daireler...