29 / 04 / 2024

aykutoğlu flats örnek daire

aykutoğlu flats örnek daire

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats örnek daire bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki konut tiplerinin metrekare birim fiyatları 3 bin 650 TL 'den başlangıç göstererek yükseliyor

Aykutoğlu Flats Küçükköy iletişim!

Aykutoğlu Flats Küçükköy iletişim için 0212 650 91 32-33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Aykutoğlu Flats Rezidans Gaziosmanpaşa'da metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında belirlendi...

E Flats Turizm Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

E Flats Turizm Ve Organizasyon Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 200 bin sermaye bedeli  ile Ebru Büyükbayrak tarafından kuruldu.

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul'a yeni ‘cemevi’ müjdesi!

Ümraniye Topağacı Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Cemevi’ni ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Örnek teşkil edecek birkaç noktada cemevi hazırlama projemiz var. Bunu İstanbul’a hediye etmek istiyoruz engelleri ortadan kaldırıp” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Flats 115 Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli Aygül Kılıç ve Ruken Pekbaşaran ortaklığıyla kuruldu...

Sakarya, yatay mimaride örnek şehir!

Yatay mimarisi ise Sakarya, Türkiye’nin örnek şehirleri arasına girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yatay mimar, farklı bir şehircilik anlayışının doğmasını sağlamıştır” dedi…

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Seyrantepe'den 1.8 milyon TL’ye ev alıyor!

Pop müziğin başarı ismi Gülşen ile aranjör eşi Ozan Çolakoğlu, mutlu aile yaşamlarıyla sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. 

Sakarya, yatay mimaride Türkiye'ye örnek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın yatay mimaride Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu söyledi. 

Konut projelerini örnek daireler sattırıyor!

Geniş kitlelere online ortamda kolaylıkla iç mimarlık danışmanlığı yapan EvimiTasarla.net‘in kurucuları Banu Hatipoğlu ve Ebru Tamer konut projelerini örnek dairelerin sattırdığını söylüyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm yavaş gidiyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm yavaş ilerlediğini ifade eden TOKİ Başkanı Turan, Beyoğlu'nda örnek bir dönüşüm projesi yaptıklarını söyledi.

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

aykutoğlu flats örnek daire Haberi

aykutoğlu flats örnek daire

Aykutoğlu Flats, Aykutoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats örnek daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesi kapsamında 112 konutun yanı sıra toplamda 60 ticari ünite bulunuyor. 


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats Evleri, İstanbul'un Avrupa Yakası içinde Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa ediliyor. 


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats Küçükköy satılık daire tipleri 

70 metrekare alana sahip 1 oda 1 salon

100 metrekare alana sahip 2 oda 1 salon

135 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon.


Tek bloktan meydana gelen projede bu blok toplamda 21 katlı olarak tasarlandı. Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats Küçükköy teslimleri 2014 Haziran şeklinde planlanıyor. 


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats Küçükköy satış fiyatları metrekare birim olaran 3 bin 650 TL'den başlıyor ve 3 bin 750 TL'ye kadar yükseliyor. 


Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats örnek daire!

Aykutoğlu İnşaat...