14 / 05 / 2024

aylık gelirin ne kadarı için kredi kullanılır

aylık gelirin ne kadarı için kredi kullanılır

Banka kredisi kullanılarak satın alınan konutun rahat ödenebilmesi için aylık gelirin ne kadarı için kredi kullanılır?

400 bin TL taşıt kredisinin banka banka aylık taksiti ne kadar? İşte son dakika taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Taşıt kredilerinde son 22 yılın zirvesi yaşanırken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki 400 bin TL taşıt kredisi 36 ay vadeli olarak çekilirse aylık taksiti ne kadar? 

0,69 faizli konut kredisi hesaplama! 400 bin, 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama detayları yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 0.69 faiz oranıyla 400 bin, 500 bin, 750 bin, 1 milyon 1.5 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

0.69 faizli konut kredisinin aylık ödemesi kaç TL? 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL hesaplama tablosu!

0.69 faizli konut kredisinin müjdelenmesinin ardından pek çok kişi de aylık taksitleri araştırmaya başladı. Peki 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? 

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

0.69 faizli konut kredisinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksitler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Konut kredisi faiz oranları Nisan 2024! 2 milyon TL konut kredisi aylık taksit kaç TL? Bankaya gidecekler şimdi bakın! 

2 milyon TL konut kredisinin banka banka hesaplaması yapıldı. Peki bankalar 2 milyon TL konut kredisine 120 ay vade ile kaç TL aylık taksit alıyor? Toplam geri ödeme 10 sene sonunda ne kadar oluyor?

Banka banka 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından bankalar da mevduat faiz oranlarında güncelleme yaptığı uyuruldu. İşte 500 bin liranın aylık getirisi ne kadar oldu?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

Konut kredi faizlerine Nisan 2024 güncellemesi! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranlarına Nisan 2024 güncellemesi geldi. Peki 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024! Emekliler şimdi bu tabloya bakın!

Emekli olmaya yakınlaşan binlerce vatandaş, 'Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024' gibi konuları merakla araştırıyor. İşte Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024...

aylık gelirin ne kadarı için kredi kullanılır Haberi

aylık gelirin ne kadarı için kredi kullanılır

Aylık gelirin ne kadarı için kredi kullanılır?

Banka kredisi ile konut sahibi olma avantajı, alıcılara büyük bir kolaylık sağlar. Yalnız bu kolaylık, dikkat edilmediği takdirde satın alınan konutun elden gitmesi gibi durumlara kadar yol açabilir. Bu nedenle kredi taksitinin aylık gelire göre düzenlenmesi faydalı olacaktır.


Aylık gelirin ne kadarı için kredi kullanılır?

Kredi kullanımı için en uygun bankanın belirlenmesi, fiyat açısından müşterinin lehine bir durum teşkil eder.  Konut kredilerinde deprem ve konut sigortaları zorunlu tutulur. Diğer sigortalar zorunda tutulmamasına rağmen bankalar hayat ve ferdi kaza sigortalarını da talep edebilir.


Kredi miktarının belirlenmesinde aylık düzenli gelirin belgeleyebildiği kısmı baz alınır. Gelirin üçte birini geçmeyen miktarlarda kredi kullanılması öneriliyor.


Kredi kullanılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus vade uzunlukları ile faiz oranları arasındaki ilişkinin dengelenmesi ile...