22 / 05 / 2024

aylık ortalama su faturası

aylık ortalama su faturası

GROHE, Türkiye'deki su kullanım alışkanlıklarını belirlemek üzere TNS işbirliğiyle bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmaya göre, içme suyu, şişe su gibi ürünlerin dahil olduğu su faturası miktarı ortalama aylık 50 TL.

İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL!

TÜİK'in İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022'de aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 lira şeklinde oldu. İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL olarak açıklandı. İşte o rakamlar...

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?

Yılın başında düşüşe geçen mevduat faizleri, son günlerde yönünü yukarı doğru çevirmiş durumda. Buna göre, bankaların aylık mevduata uyguladığı ortalama senelik faiz oranı yüzde 49'a kadar çıktı.

Şu an en ucuz otomobilin aylık masrafı 7 bin TL! Artık araç almak da kullanmak da pahalı!

Gazeteci Emre Özpeynirci, en çok satılan otomobillerin  yıllık ve aylık ortalama rutin masraflarını açıkladı. Peki hangi otomobilin masrafı ne kadar? İşte Özpeynirci'nin o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla bir ev alabiliyor! Aylık kredi taksitleri 4 asgari ücreti geçti!

Son günlerde fahiş konut fiyatları ve yüksek kredi faizleri sık sık gündem oluyor. Yapılan hesaplamalara göre,  asgari ücretli çalışanlar en az 266 aylık maaşıyla birikim yaparak ortalama bir konut alabiliyor. İşte ayrıntılar...

İngiltere'de konut fiyatları 6 aylık düşüşün ardından yeniden arttı!

Ekim ayında İngiltere'de ortalama konut fiyatı aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterdi. Bu yükselişle fiyatlarda 6 aydır görülen düşüş eğilimi son buldu.

İstanbul'da yaşamanın maliyeti aylık 40 bin liraya dayandı!

İPA'nın yayımladığı, 'İstanbul’da Yaşam Maliyeti Araştırması' verilerine göre, kentte dört kişilik bir ailenin aylık ortalama yaşam maliyeti 40 bin liraya dayandı. 

AFAD 70 yeni eleman alacak! Aylık maaş 11.578 TL!

AFAD, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 70 kişiyi istihdam edecek.  Aylık maaşı ortalama 11.578 TL olacak.  Peki  hangi birimlere eleman alınacak? Başvuru nasıl yapılacak? KPSS aranıyor mu? Kimler başvurabilecek? İşte detaylar…

Binalarda aylık borç listesi asılması suç mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, bir binada yönetici olduğunu belirten okuyucu aylık borç çizelgesini her ay ilan tahtasına asarken şimdi korkusundan asamadığını söyledi. Okuyucu, aylık çizelgenin ilan tahtasına asılmasının suç olup olmadığını sordu.

ABD'nin ham petrol üretiminde 40 yılın en büyük aylık düşüşü!

Mayıs ayında günlük ortalama 1,99 milyon varil azalan ABD'nin ham petrol üretimi, Ocak 1980'den bu yana görülen en büyük aylık düşüş olarak kayıtlara geçti.

Konutların su faturası aylık ortalama 50 TL!

GROHE, Türkiye'deki su kullanım alışkanlıklarını belirlemek üzere TNS işbirliğiyle bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmaya göre, içme suyu, şişe su gibi ürünlerin dahil olduğu su faturası miktarı ortalama aylık 50 TL.

Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışlar bir aylık su sağladı!

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi...

Yağış Yalova'ya bir aylık su sağladı!

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.

Yalova'nın 1 aylık suyu kaldı!

Yalova Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, kentin 1 aylık suyunun kaldığını ve tasarruf yapılmadığı takdirde, 10-15 günlük süre içerisinde su kesintileri başlayacağını söyledi.

aylık ortalama su faturası Haberi

aylık ortalama su faturası


Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE, Türkiye'deki su kullanım alışkanlıklarını belirlemek üzere TNS işbirliğiyle bir araştırma gerçekleştirdi. Araştırmaya göre, içme suyu, şişe su gibi ürünlerin dahil olduğu su faturası miktarı ortalama aylık 50 TL. Araştırma sırasında görüşülen kesimin yüzde 62'si içme suyu olarak ilk sırada "musluk suyu" kullanıyor. 

İstanbul, Ankara, İzmir (yüzde 74.2) ve Ege (yüzde 76) bölgelerinde içme suyu olarak ilk sırada tercih edilen su tipi ise "damacana su" olarak ortaya çıkıyor. Araştırma, tasarruflu ürünlerin kullanılmasının faturalarda büyük düşüşe yol açacağı belirtildi. 

Araştırmaya göre, evlerin sıhhi tesisatlarında kullanılan ürünlerin su tasarrufu sağlayan ürünlerden seçilmesi durumunda 4 kişilik bir ailede toplamda 189 bin 800 litre olan yıllık su tüketimi 84 bin 480 litreye...