14 / 05 / 2024

Aylin Tahincioğlu kanlıca

Aylin Tahincioğlu kanlıca

Aylin Tahincioğlu, Kanlıca'daki yalısını yeniledi. Yenilenen yalıda yakında parti verilecek...

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Multi Evler konsepti!

Tahincioğlu Gayrimenkul, değişen yaşam alışkanlıklarına uygun olarak tasarlanan 'Multi Evler'i ve 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli'ni gerçekleştirdiği toplantıyla tanıttı...

Tahincioğlu'dan Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası'na destek!

Tahincioğlu, Çevre ve Şehircilik Başkanlığı'nın hayata geçirdiği “Türkiye için Kazanç Vakti” kampanyasına destek verdi. Firma, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark Küçükyalı projeleriyle kampanyaya katılım sağladı. 

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndaki yeni şirket 2 Haziran'da 100 bin TL sermaye ile Ataşehir, Barbaros Mahallesi' nde kuruldu.

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Alpaslan Çalım, Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Şirket 100 bin TL sermayeye sahip.

Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Alpaslan Çalım, Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Mine Kalpakçıoğlu Kanlıca'daki villasını 2 yılda bir yeniliyor!

Mine Kalpakçıoğlu, Kanlıca'daki 4 katlı villasını 2 yılda bir yeniden dekore ediyor. Bu sayede evindeki enerjinin tazelenip yenilediğine inanıyor.

Tahincioğlu Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yapı İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, Ataşehir Barbaros Mahallesi 'nde kuruldu.

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu Evleri!

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu Evleri satışları 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri bulunuyor.

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark projesi!

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark projesi fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Banka kredisine uygun olan projede 317 adet olmak üzere 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire tipleri bulunuyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe iletişim!

İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Nidapark Evleri satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe satılık!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe satılık daire fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapıldığı projede toplam 368 tane daireye yer veriliyor.

Aylin Tahincioğlu kanlıca Haberi

Aylin Tahincioğlu kanlıca

Aylin Tahincioğlu, Kanlıca'daki yalısını yeniledi. Tahincioğlu, iç mimar yardımı almadan eşyalarını da yeniledi. Evdeki birçok parçayı da kendisi tasarlayıp ustalara yaptırmış. Tahincioğlu'nun şimdi hedefi ise yenilenen evinde parti vermek olduğu...