05 / 05 / 2024

Ayman Ahmed Saad Mosselhy

Ayman Ahmed Saad Mosselhy

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 2 Şubat'ta kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ayman Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cihet Esved  ve Ayman Alaswad tarafından kuruldu.

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi kuruldu!

Madar Danışmanlık Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Saad Eddın Yasır Ahmed M Al-Shammaa tarafından kuruldu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Trk Groub Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed E.A.R.K, Ilham Rıfaı, M-eıd Alfaraj, Mohamed Aly S.E- Mohamed E.F.B, Saad S.E.A ve Tarık İbrahim ortaklığında kuruldu.

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alucast Trade İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ragab A.A, Mostafa M.S.B.M. ve Saad M.S.B.M. ortaklığında kuruldu.

Halys Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halys Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saad Ahmed Mohamed Al-Awlaqı tarafından kuruldu.

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İkinci El Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Ayman Baghdadı İle M.Alı Ahmed Hassan tarafından Esenyurt'ta kuruldu. 

Türk inşaat firmalarına Katar'dan yatırım çağrısı!

Mithat Yenigün başkanlığındaki Birlik heyeti, Katar Bayındırlık İdaresi Başkanı Saad Bin Ahmed Al Muhannedi başkanlığındaki Katar heyetiyle bir araya geldi.

Ayman Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayman Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yuşa Aydın tarafından kuruldu.

Ayman Ahmed Saad Mosselhy Haberi

Ayman Ahmed Saad Mosselhy

Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayman Ahmed Saad Mosselhy, S. Abdelmguıd Soufy Abdelfatah, Addı Sadeq Ismail Yaseen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Şubat'ta kuruldu. 


Beta International İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;-Yurt içinde ve  yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama , seyahat, taşıma, rehberlik  hizmetlerini yürütmek. -Uçak, otobüs, gemi, tren gibi tüm ulaşım araçlarının biletlerinin rezervasyonunu ve satışını yapmak.  -Her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve inşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin ithalatı, ihracatını ve  ticaretini yapmak.  -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek...