27 / 04 / 2024

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Mustafa Aynacı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Araz Demir Çelik Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Dekorasyon Hizmetl. Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Talat Koçoğlu ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Oğul tarafından kuruldu.

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rocca Mimarlık Tasarım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Aydemir tarafından kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Timmuroğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Haberi

Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi


Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Aynacı tarafından  kuruldu. 


Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Aynacıoğulları İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Adres; M.Akif Ersoy Mh.2127 Sk. N.3/1...