06 / 05 / 2024

aynı bankadan 2 kredi çekilir mi

aynı bankadan 2 kredi çekilir mi

Konut kredisi ödemeleri devam eden bir kişi, kredi notu banka kriterlerine uygunsa ve geliri kredi taksitlerini ödemek için yeterliyse ve kanuni olarak da borçlan gelirine göre belirlenen sınırların içindeyse, yeni bir konut kredisi çekebilir.

Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olması sosyal medyada gündem oldu!

Türkiye genelinde konut fiyatları hız kesmeden artarken, İnşaat Mühendisi mühendisyen Teksas’ta 4 oda 2.5 banyo bir ev ile Şişli’de 2+1 dairenin aynı fiyata olmasına dikkat çekti.

Çılgın kampanya başladı! Migros'ta aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satılacak!

Migros bu haftaya özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında unlarda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarıldı. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Tarım ÜFE Nisan ayında aylık bazda yüzde 2,32 azalırken yıllık yüzde 71,52 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan rakamlara göre, Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 2,32 gerilerken geçen senenin aynı ayına kıyasla yüzde 71,52 arttı.

TÜİK Mart ayı verilerini paylaştı! inek sütü miktarı geçen seneye oranla yüzde 6,2 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayına ait süt ve süt ürünleri imalatı verilerini paylaştı. Türkiye genelinde toplanan inek sütü miktarı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 6,2 yükselişle 911 bin 760 tona erişti.

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı Şubat ayında yüzde 4,2 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Şubat ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,2 azaldı ve yaklaşık 6 milyar 11 milyon metreküp oldu.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 milyon 284 bin 490 lira oldu! 

TÜİK rakamlarına göre Türkiye genelinde Mart'ta 105 bin 476 adet konut satıldığı açıklandı. Aynı zamanda Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 milyon 284 bin 490 lira oldu!

Gelir belgesiz kredi almak isteyenlere o üç bankadan harika fırsat! Tam 50.000 TL kredi almak mümkün

Banka hesabı olanlar dikkat! Garanti bankası ve 2 farklı bankadan müjde geldi. Tam 50.000 TL kredi imkanı sunuyor. Gelir belgesi olmadan bu krediden faydalanmak mümkün.

İkinci el otoda en çok satılan 10 marka açıklandı! Satışlarda yüzde 16,2'lik artış!

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay en çok tercih edilen araçlar belli oldu. Satışlarda geçtiğimiz ay ekime kıyasla yüzde 16,2, ilk 11 ayın toplamında da 2021'in aynı dönemine göre ise yüzde 10 artış kaydedildi.

Hesabınızda 7.500 TL olabilir! Hemen çekin yoksa o para bankanın olacak! İşte detaylar!

Emekli promosyon ödemeleri bu ayın sonuna kadar uzatıldı. Promosyonu aynı bankadan ya da başka bir bankadan almak istiyorsanız. Bunları önceden öğrenmelisiniz! İşte detaylar!

Yüzde 9,2 arttı! Türkiye’nin ihracatı 22 milyar 612 milyon dolar oldu!

Türkiye'nin ihracatı eylül ayında geçtiğimiz senenin aynı zaman dilimine göre yüzde 9,2 artış göstererek 22 milyar 612 milyon dolara, ithalatı yüzde 38,1 yükseliş ile birlikte 32 milyar 208 milyon dolara ulaştı. İşte detaylar…

Batı Karadeniz’de 2 milyar dolar sevinci!

Batı Karadeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) aracılığı ile bu seneki bölge ihracatı, 13 Ekim itibarı ile 2 milyar doları geçti. Geçtiğimiz senenin aynı zaman dilimine göre yüzde 2,8'lik artış yaşandı. İşte detaylar…

Xbox Elite Controller Series 2’nin uygun fiyatlı olanı satışa çıktı! İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Yeni nesil oyun ve eğlence deneyimi yaşatan Xbox'ın bugüne kadarki en iyi kontrolcüsü olarak görülen Xbox Elite Wireless Controller Series 2'nin daha uygun fiyat bir versiyonu satışa çıkarıldı.  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modelleri neredeyse birebir aynı…

aynı bankadan 2 kredi çekilir mi Haberi

aynı bankadan 2 kredi çekilir mi

Konut kredisi ödemeleri devam eden bir kişi, kredi notu banka kriterlerine uygunsa ve geliri kredi taksitlerini ödemek için yeterliyse ve kanuni olarak da borçları gelirine göre belirlenen sınırların içindeyse, yeni bir konut kredisi çekebilir. Banka açısından kişinin konut kredisi kullanabilmesi için kredilendirme koşullarına uyması gerekir. Bu koşullar kişinin kullanacağı kredi tipinden bağımsızdır. Banka koşullarına göre, daha önceden konut kredisi, ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi ya da farklı bir kredi kullanmış bir kişi kredi ödemelerini aksatmadan düzenli yapıyorsa ve kişiye özel kredi hesaplama yapıldığında toplam kredi taksiti belgelenebilen gelirinin yarısını aşmıyorsa yeni bir kredi kullanabilir.


Banka açısından durum bu şekilde iken kanuni olarak borçlara getirilecek sınırlamalarla vatandaşın ayağını yorganına göre uzatması sağlanıyor. 2016 yılında BDDK kredi kartına getirilen sınırlamalardan sonra bu kez...