04 / 05 / 2024

Aynur Menge

Aynur Menge

Nanda Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Diyadin Kurt, Aynur Menge tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademirel İnşaat Elektrik Madencilik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Aynur Demirel tarafından kuruldu.

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaren Hafriyat İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Köprülü tarafından kuruldu.

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Block Archıtects Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  Aynur Jumabekova, Ferhat Aker tarafından kuruldu.

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axa Plastik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Aynur Göçün ve Nurcihan Tütüncü tarafından kuruldu.

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarc İnşaat Mimarlık Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aynur Kırdük Concept Desıgn İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Kırdük tarafından kuruldu.

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Altun, Cenk Sügür ve Haydar Toprak ortaklığında kuruldu.

Aynur Menge Haberi

Aynur Menge

Nanda Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Diyadin Kurt, Aynur Menge tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


Nanda Turizm Otelcilik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  TURİZM   a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında       konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek.  b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.  d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.  e Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  f. Hava...