05 / 05 / 2024

Ayport Residence aydınoğlu inşaat

Ayport Residence aydınoğlu inşaat

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir proje daha inşa ediliyor. Aydınoğlu İnşaat tarafından konumlandırılan Ayport Residence Kurtköy'de yer alan dairelerin teslimleri 20 ay sonra yapılacak...

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Koray GYO Loft Residence'taki bağımsız bölümü 3 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO'nun ekspertiz değeri KDV hariç 2.140.000 TL olan portföydeki İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi'nde yer alan Loft Residence 2 Apt. N4 43 no'lu bağımsız bölüm 2 milyon 970 bin 297 (KDV dahil 3 milyon) TL'ye satıldı. 

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Muhammet Can Tunç,  Furkan Aydınoğlu kuruldu.

Koray GYO Elit Residence'taki bağımsız bölümü 6.5 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO ekspertiz değeri KDV hariç 5 milyon 200 TL olan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada 48 parsel 17.kat (Elit Residence) 42 no'lu bağımsız bölümü KDV hariç 5 milyon 508 bin 474,60 TL'ye sattı.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un depremde göçme riski var mı?

Deprem Mühendisi Mehmet Nuray Aydınoğlu, Kanal İstanbul projesinin ÇED raporundaki incelemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.. Prof. Dr. Aydınoğlu, Kanal İstanbul'un depremde göçme riski olduğunu söyledi.

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Suha Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suha Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Keklik ve Şeref Haluk Aydınoğlu ortaklığında kuruldu.

Körfez GYO'nun yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Körfez GYO'nun 25 Aralık 2020 tarih ve 20 no.lu yönetim kurulu raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Ayport Residence aydınoğlu inşaat Haberi

Ayport Residence aydınoğlu inşaat

Aydınoğlu İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yeni bir projeye imza atıyor. 11 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Ayport Residence Kurtköy ofis ve konutlardan oluşuyor. 


Ayport Residence Kurtköy 4 bloktan meydana geliyor. Ayport Residence'daki bloklar 9'ar katlı olarak tasarlanıyor.  Ayport Residence projesinin en alt kısmında da çeşitli markaların yer alacağı dükkanlar yer alıyor.


Ayport Residence'da yüzme havuzu, basket ve futbol sahaları, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, dinlenme alanları, otopark ve güvenlik gibi bir çok sosyal alan bulunuyor. 216 konut ve 35 dükkandan meydana gelen Ayport Residence Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.



20 ay sonra teslim edilmesi beklenen projenin inşaatına geçtiğimiz ay başlandı. Projede 3 blok konut projesi için...