01 / 05 / 2024

Ayremlak Dünyası iletişim

Ayremlak Dünyası iletişim

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Andreı    Ignat tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Andreı    Ignat tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri!

Düşler Vadisi Riva iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen projede satışlar başladı. 

Düşler Vadisi Riva iletişim!

Etap etap hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin birinci etabında ön talep toplanıyor. Projede lansman öncesinde fırsatlar sunuluyor. Düşler Vadisi Riva iletişim numarası 0 216 561 78 80...

Düşler Vadisi iletişim!

Düşler Vadisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek Düşler Vadisi projesinde ön talepler toplanıyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Taksim Hacıhüsrev iletişim!

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Dekon Modda Senkron iletişim!

Ön talep döneminin devam ettiği Dekon Modda Senkron projesi toplamda 168 daireden meydana geliyor. İşte, Dekon Modda Senkron iletişim bilgileri...

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Uplife Kadıköy iletişim bilgileri!

650 daire ve 20 adet dükkandan meydana gelen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2018 yıl sonunda teslim edilecek. İşte, Uplife Kadıköy iletişim bilgileri...

Ayremlak Dünyası iletişim Haberi

Ayremlak Dünyası iletişim

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Andreı Ignat tarafından kuruldu.

Ayremlak Dünyası Gayrimenkul Ve Madencilik Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL a-Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) b-Kendine ait veya kiralanan gayrimenkullerin kiraya verilmesi veya leasingi (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) c-Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) d-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri e-Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) f-Ekspertiz faaliyetleri (antika eşyalar, mücevherler vb. için...