30 / 04 / 2024

Ayşe Süren

Ayşe Süren

TOKİ yetkilileri ile yaptıkları görüşmelerinin olumlu geçtiğini belirten Hüseyin Ekmen: “Batman’a kısa vadede 3000, uzun vadede ise 8000 konut planlanıyor. TOKİ yeni projelerine pilot İl seçtiği Batman’dan başlıyor” dedi.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Çimtaş'ın acı günü! Ayşe Cici vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcısı Cafer Cici'nin annesi Ayşe Cici vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Çatalca Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2019 yılı Temmuz ayı toplantısı dün saat:10.30'da gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Haziran ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Kayseri Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

2 yılda inşaat çalışmaları süren karakol sayısı TBMM'de!

2017-2019 yılları arasında yıllar bazında Türkiye genelinde mevcut bulunan, kapatılan, taşınan ve inşaat çalışmaları süren karakol sayıları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüşmek için Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı dün yapılan II. Birleşimle sona erdi. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısının I. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Ayşe Süren Haberi

Ayşe Süren

240 DÖNÜMLÜK ARSA TOKİ’DE

Geçen hafta Emekliler Derneği’nin Başkanlar Kurulu toplantısına katılan Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, TOKİ yetkilileri ile bir araya geldi. TOKİ finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Proje Daire Başkanı Dursun Öztürk ve Proje Planlama Daire Başkanı Ayşe Süren’le Batman’a yeni yapılacak 2. Etap konut projesini masaya yatırdıklarını belirten Başkan Ekmen, “240 dönümlük arsayı TOKİ’ye teslim ettik. Yeni konutların yapılacağı alan bir kez daha gözden geçirildi. TOKİ’nin programında kısa vadede 3000, uzun vadede ise 8000 konutun yapımı planlanıyor” diye konuştu.


BATMAN PİLOT İL

Batman’ın Toplu Konut İdaresi’nin projelerinde pilot il olduğunu da anımsatan Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, “İlk etaptaki 1472 konutun referansımız olduğunu TOKİ yetkililerine de açıkladık. Başbakan Ahmet Davutoğlu Batman’daki projemizi örnek göstermişti. Şimdi de 2. etap...