05 / 07 / 2024

Ayşe Taşdelen

Ayşe Taşdelen

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Taşdelen tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Dalgıç Sokak'ta kuruldu.

Migros'ta yetişen alıyor! Peynir ve çay çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros Market indirimli ürünlerin fiyatını açıkladı. Bu kapsamda peynir ve çay çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki Migros'ta hangi peynir ve çay ürünleri indirime girdi? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Demet Akalın Acarkent'e taşınacak!

DEMET Akalın, Hadımköy'e alışamadı. Eşi Okan Kurt'un işleri nedeniyle 1 ay önce Hadımköy'e taşınan popçu, eski yuvasına geri dönmek için hazırlıklara başladı.

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Taşdelen tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Dalgıç Sokak'ta kuruldu.

Alper Taşdelen Çankaya projelerini inceledi!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediye meclis üyeleriyle yaptığı inceleme gezisinde Çankaya'nın dört bir yanında devam etmekte olan ve eylül ayında açılmaya hazırlanan tesis ve parkları tanıttı.

İşte Ayşe Tolga'nın evi!

Ayşe Tolga, kızı Can Yael ile taşındığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu Çekmeköy’deki evinde Elle Decoration dergisini ağırladı. Dört katlı evin kullanım alanı 280 m2 ve beş odası bulunuyor.

Ayşe Miray Şen: Betonlaşan şehirler için çözüm çatıda!

Onduline Avrasya Sürdürülebilir Büyüme Koordinatörü Ayşe Miray Şen, aşırı betonlaşmanın şehirlerin eko dengesini bozduğunu belirterek çatı ağaçlandırma sistemlerinin önemine dikkat çekti nefes alamaz halen gelen şehirler için çözümü çatıya taşıdı.

Ayşe Aşık kimdir?

Ankara İç Mimarlık'ta Mimar olarak hizmet veren Ayşe Aşık kimdir? Ayşe Aşık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayşe Aşık, ne zamandan beri, Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar söyleşilerine ziyaretçilerinin yaşamını güzelleştirecek konularla devam ediyor. Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Marka Evleri lüks konut anlayışını Demetevler'e taşıdı!

Başkentte bugüne kadar Oran, incek, Çayyolu ya da Çukurambar'a sıkışan lüks konut lokasyonu, Marka Evleri ile Demetevler'e uzandı. Marka Evleri lüks konut anlayışını Demetevler'e taşıdı...

Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen metrosu Alemdağ'a kadar uzatılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Üsküdar-Çekmeköy-Taşdelen Metrosu 2015’te tamamlanacak ve daha sonra Alemdağ’a kadar gidecek. Ayrıca Taşdelen’e 55 bin metrekarelik bir kent meydanı yapacağız” diyerek müjde verdi...

Ayşe Taşdelen Haberi

Ayşe Taşdelen

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Taşdelen tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Dalgıç Sokak'ta kuruldu.


LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...