02 / 05 / 2024

Ayşegül Yıldız boşanma davası

Ayşegül Yıldız boşanma davası

İbrahim Tatlıses, boşandığı eşi Ayşegül Yıldız ile beraber oturduğu Eyüp' teki evden ayrıldı. Kiralık daireyi Yıldız ile kızları Elif Adaya bırakan Tatlıses, şimdi ev arıyor...

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Sivas'ta, ay yıldız mimarili cami ibadete açıldı!

Sivas'ta, ay ve yıldız mimarisiyle Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip olan ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın açılacak!

Sivas'ta yapımına 2017'de başlanan ve Türkiye'nin ilk ay yıldız şeklindeki camisi olan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi yarın gerçekleşecek törenin ardından ibadete açılacak.

İnşaat makineleri, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerinden!

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Ankara'nın yıldızı parlayan sektörlerini, bişim, savunma ve havacılık, iş ve inşaat makineleri, ilaç ve tıbbı cihazlar ile tarım sektörleri olarak açıkladı... 

Salih Yıldız: Çanakkale’nin imar planı sıkıntılıdır!

Elazığ ve Malatya’daki depremden sonra Müteahhitler Birliği ve İnşaat Mühendisleri Odası açıklama yaptı. Açıklamada Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Yıldız, Çanakkale’nin imar planının sıkıntılı olduğunu söyledi...

Ayşegül Peker yüzde 7,66'lık hissesini Hasan Peker'e devretti!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Ayşegül Peker şirket sermayesinin yüzde 7,66'sına denk gelen 5 milyon 598 bin 365,783 adet hisseni yönetim kurulu başkanı Hasan Peker'e devretti...

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi 5 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül tarihinde yapılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Millet Bahçesi ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül'de gerçekleştirecek.

Ayşegül Yıldız boşanma davası Haberi

Ayşegül Yıldız boşanma davası

Ayşegül Yıldız ile iki yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran İbrahim Tatlıses, kendisine ev aramaya başladı. Tatlıses ile Yıldız, kızları Elif Ada'nın doğumundan sonra, şehre yakın olmak için Hadımköy'deki villalarından Eyüp'teki Finanskent'e taşınmıştı. 


Mayıs ayında taşındıkları evi, Yıldız ile kızları Elif Ada'ya bırakan Tatlıses, evden hiçbir eşya almadan ayrıldı. Halen fizik tedavisi devam eden Tatlıses'in, hastaneye kolay gidebilmek amacıyla şehre yakın bir noktadan ev aradığı öğrenildi. 


Kızıyla birlikte Finanskent'te yaşamaya devam edecek olan Ayşegül Yıldız ise, boşanmanın ardından Tatlıses'le iş ilişkisini de kesti. 2011 yılı sonunda Tatlıses Kebap'ın başına geçen Yıldız, artık şirketin işleriyle ilgilenmeyecek.


Sabah...