05 / 05 / 2024

Ayşegül Yıldız İstanbul mimarlık şirketi

Ayşegül Yıldız İstanbul mimarlık şirketi

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız işleri büyüttü. İç mimar olan Yıldız, Bursa’dan sonra İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı.

1934 yılında Yıldız Sarayı için son hazırlıklar yapılmış!

1934 yılının eylül ayında Yıldız Sarayı'nın son hazırlıkları yapılıp eylül ayına kadar açılması planlanmış.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Sivas'ta 'Ay yıldız' mimarili cami açılışa hazırlanıyor!

Sivas'ta yapımına 2017 yılında başlanan ve "ay yıldız" şeklindeki mimarisine sahip caminin inşaatında sona yaklaşıldı.

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Conearch Design Mimarlık Proje İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Cansu Es, Taylan Bayram ve Ayşegül Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık'ı devralmak için başvuru yaptı!

Rekabet Kuruluna, UCZ Mağazacılık AŞ'nin bir kısım hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasına ilişkin başvuru yapıldı.

Ayşegül Tecimer ve Mete Deniz çifti Arnavutköy'den ev aldı!

Tatillerde geçen eşi Mimar Mete Deniz ile İstanbul ve Bodrum'a gelen Ayşegül Tecimer'in 2 ay önce Arnavutköy'de lüks bir daire aldığı ortaya çıktı.

İstanbul Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı davasında son durum!

Yıldız Sarayı’nın asma katı ile bodrum katı, 1995'te Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi’ne tahsis edilmişti. Kültür Bakanlığı geçen yıl protokölü iptal etti. Mimarlar Odası da işleminin yürütmesinin durdurulması istemi ile dava açtı.

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları!

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Tamamı 3+1'lerden oluşan Yıldız MyWorld Trabzon 4 projesinde teslimler sekiz ay içerisinde yapılacak...

Yıldız Holding 2016'da mağaza açılışlarıyla büyüyecek!

United Biscuits’i Kasım 2014′te satın alarak dünyanın en büyük üçüncü bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, atıştırmalık alanında pound bazında her yıl yüzde 17 büyümeyi planlarken, kapasite artırmak için yatırımlarını sürdürecek.

Ayşegül Yıldız, Ada İnşaat şirketiyle yurt dışına açılacak!

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

Sivas Yıldız Beldesi Çok Programlı Lisesi'nde sona gelindi!

Sivas merkeze bağlı Yıldız Beldesi’ne 16 derslikli lise yapıldı. Çevre köylerinde ihtiyacını karşılayacak olan okul, bölgenin eğitim seviyesinin yükselmesine de katkı sağlayacak.

Çankaya Yıldız Parkı 15 Aralık'ta açılıyor!

Çankaya Yıldız Parkı’nda çalışmalar tamamlandı. 15 Aralık’ta açılışı yapılacak park, görsel güzelliğinin yanı sıra konut ve ticaret alanı açısından yoğun bir bölge olan Yıldız'ın otopark ve yeşil alan ihtiyacını da karşılayacak.

Ayşegül Yıldız İstanbul mimarlık şirketi Haberi

Ayşegül Yıldız İstanbul mimarlık şirketi

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız işleri büyüttü. İç mimar olan Yıldız, Bursa’dan sonra İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı


Evlilikleri kadar boşanmaları da olay olan İbrahim Tatlıses ile Ayşegül Yıldız çiftinden Yıldız, boşanır boşanmaz Bursa’ya yerleşmişti. Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren Ayşegül Yıldız, kızının adını taşıyan  ‘Ada inşaat’ mimarlık şirketini kurmuştu. Şirketi Bursa’da açan Yıldız, işleri büyütüp İstanbul ve Almanya’nın Bochum şehrinde de birer ofis açmıştı. Haliç Üniversitesi iç mimarlık bölümü mezunu olan Yıldız, ocak ayında yeni ofislerinin açılışını gerçekleştirecek. Yıldız, ofislerinin açılışına eski eşi Tatlıses’ide davet ederek aralarının kötü olduğu dedikodularını böylelikle bitirmiş...