02 / 05 / 2024

aysun göksu kimdir

aysun göksu kimdir

TCMB’nin faiz koridorunun üst bandını indirmesinin ardından gözler kredi maliyetlerine çevrildi. Özellikle Merkez’in bu hamlesi konut sektörünü sevindirirken konut almak isteyenlerin de umudu oldu. Peki indirimler devam eder mi?

Aysun Göksu: Varlık Yönetim Fonu yatırımları artıracak!

Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzman Yardımcısı Aysun Göksu, kurulacağı açıklanan Varlık Yönetim Fonu'nun yatırımları artıracağını söyledi.

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya!

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Konutların hemen teslim edildiği projede dairelerin büyüklükleri 129 ile 252 metrekare arasında değişiyor.

Beykoz’un ilk kapalı pazarı Göksu’da kuruluyor!

Beykoz Belediyesi’nin modern pazar yeri projelerinin ilk adımı Göksu Kapalı Pazar yeriyle atıldı. İlçe sakinlerine düzenli ve temiz bir alanda hizmet verecek pazar yerinin yapımına başlandı.

Kaşmir Göl Evleri Göksu daire fiyatları!

Kaşmir Göl Evleri Göksu daire fiyatları 330 bin TL yerine, yüzde 10 indirimle 297 bin TL'den başlıyor. Kaşmir Göl Evleri'nde indirim kampanyası 31 Aralık'a kadar devam edecek...

AKMEK Göksu Mahallesi'ne 8. şubesini açtı!

Kepez Belediyesi, Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları’nın (AKMEK) 8’inci şubesini, Göksu Mahallesine açtı.

Antalya Göksu Mahallesi'nde alt yapı çalışmaları sürüyor!

Göksu Mahallesi’nde bulunan Suphi Türel Caddesi alt yapı, üst yapı ve sıcak asfaltma çalışmalarını ardından kaldırım çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Relax Göksu Ankara projesi!

Ankara'ya yaptığı büyük yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor.

Ankara Relax Göksu projesi!

Baskent'e renk katacak Ankara'ya yaptığı büyük yatırımlarla ön plana çıkan Fırat Life Style, yer aldığı projelere Relax Göksu ile bir yenisini daha ekliyor.

Ankara Endora Göksu iletişim!

Toplam 150 adet daireden meydana gelen proje 3 blok şeklinde yükselecek. Ankara Endora Göksu iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 247 30 90 olarak belirlendi.

Endora Göksu satılık daire!

3 blok şeklinde yükselecek olan Endora Göksu projesinde daire alanları 151 metrekareden başlıyor. Endora Göksu satılık daire seçenekleri 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Endora Göksu fiyatları!

Endora Göksu fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Endora Göksu teslim tarihi!

Endora Göksu teslim tarihi Ekim 2016 olarak belirlendi. 3 blok halinde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 151 ve 153 metrekare şeklinde dizayn edildi.

Endora Göksu fiyat listesi!

Endora Göksu fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Arıkan Gündüz Yapı imzası taşıyan proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

aysun göksu kimdir Haberi

aysun göksu kimdir

Destek Menkul Değerler Analisti Aysun Göksu, Merkez Bankası'nın 25 baz puanlık indiriminin kredi faizlerinin düşmesi yönündeki beklentiyi arttırdığını kaydetti. Göksu, "Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikası ile bankaların maliyetleri arttı. Bu maliyet büyük oranda kredi faiz oranlarına yansıtılıyor. Merkez Bankası’nın 24 Mart tarihinde gerçekleştirdiği toplantısında politika faizini ve gecelik borçlanma faizini sabit bırakırken koridorun üst bandı olan gecelik borç verme faizini ise yüzde 10.75 seviyesinden yüzde 10.50’ye indirdi." hatırlatmasını yaptı. Bankanın, önümüzdeki dönemde para politikası kararlarının enflasyon görünümüne bağlı olacağını belirttiğini kaydeden Göksu, "Şubat ayı enflasyonunun gerilemesinin ardında sadeleştirme politikası izleyerek faiz koridorunu daraltan bankanın, düşüş gösteren Mart ayı enflasyon rakamlarının ardından faiz indirimine devam edebileceği beklentisi oluştu. Bu da kredi faizlerinin düşeceği yönündeki beklentiyi destekledi." dedi.


Yüksek faiz kredili...