22 / 07 / 2024

Aytaç Birer

Aytaç Birer

Horizone Yapı Limited Şirketi, Aytaç Birer ve Anıt Doğan ortaklıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Beşitaş, Cihannuma Mahallesi, Hüsnü Savman Sokak 'ta kuruldu.

1940 yılında İstimlak Kanunu'nda değişiklik! Yeni istimlak edilecek arsalarda birer katlı binalar yapılabilecek!

1940 yılında, İstimlak Kanunu'nun 11. maddesinde değişiklik yapıldı. Buna göre yeni istimlak edilecek arsalarda birer katlı binalar yapılabilecek. 

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Aytaş Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aytaş Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Serpil Taşdemir Tarafından kuruldu.

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Borhan Babapourajorı tarafından kuruldu.

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Aytaç Birer Haberi

Aytaç Birer

Horizone Yapı Limited Şirketi, Aytaç Birer ve Anıt Doğan ortaklıyla 10 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Beşitaş, Cihannuma Mahallesi, Hüsnü Savman Sokak'ta kuruldu. 


Horizone Yapı Limited Şirketi iş konusu; a) Yurt içinde ve Yurt dışında olmak üzere resmi ve özel inşaat, tesisat, dekorasyon, mobilya, boya, badana, dış ve iç cephe giydirme ve kaplama işleri, montaj, imalat ve taahhüt işlerini yapmak. b)Konusu ile ilgili tüm ihalelere, açık arttırımlara, kapalı zarf usulüyle yapılan ticari işlere girmek ve bunları bizzat yapmak veya başka kişi yada kuruluşlar ile birlikte yapmak veya onlara yaptırmak. c)Hertürlü inşaat, hafriyat, imal, kazı, dolgu ve tasfiye işleri, beton ve asfaltlama, kaldırım, her türlü yol, alt ve üst geçitler, demiryolu, kara yolu, liman ve hava meydanları inşa etmek, çelik...