27 / 05 / 2024

Aytaç Biter

Aytaç Biter

Nar Motorlu Araçlar ve Turizm Anonim Şirketi Nar Bağdatlıyan Şubesi 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, 9 Mart 2015'te Aytaç Biter Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

Aytaç Onkun hangi illerde görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Aytaç Onkun kimdir? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Bizim Toptan’da Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’te 27 Eylül’e kadar indirime girecek ürünler belli oldu. Bu kapsamda, Bizim Market’te, Aytaç ayçiçek yağı 72,90 TL’ye, Çaykur filiz çayı 73,90 TL’ye, pilavlık bulgur 22,90 TL’ye düştü. İşte 18 Eylül 2023 fiyat listesi...

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Demir Çelik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahaddin Erkek tarafından kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Tek katlı bir ev kaç günde biter?

İnşaatların belli bir bitim tarihi bulunmaktadır. Bu süreç kat sayısına göre değişiklik göstermektedir. Peki “Tek katlı bir ev kaç günde biter?” İşte merak edilen detaylar!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Tapu işlemleri 1 günde biter mi?

Gayrimenkul devir işlemini ilk defa yapacak olan kimseler, bu işlemin ne kadar sürdüğünü araştırıyor. Peki, tapu işlemleri 1 günde biter mi?

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Aytaş Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Aytaş Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Serpil Taşdemir Tarafından kuruldu.

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaç İnvestment Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Borhan Babapourajorı tarafından kuruldu.

Birevim, Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı!

Birevim; Albaraka Türk, Toprakbank, Türkiye Finans Katılım, Vakıf Katılım Bankası gibi kurumlardaki pazarlama ve satış kariyeriyle tanınan,Sait Aytaç’ı kadrosuna kattı.

Aytaç Biter Haberi

Aytaç Biter

Nar Motorlu Araçlar ve Turizm Anonim Şirketi Nar Bağdatlıyan Şubesi 9 Mart 2015'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Biter Şube Müdürlüğü'nde açıldı.


Nar Motorlu Araçlar ve Turizm Anonim Şirketi Nar Bağdatlıyan Şubesi iş konusu;Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) 


Nar Motorlu Araçlar ve Turizm Anonim Şirketi Nar Bağdatlıyan Şubesi adres: Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi, İlk Belediye Caddesi...