01 / 05 / 2024

Aytaç İnşaat Kasım Zenel

Aytaç İnşaat Kasım Zenel

Aytaç İnşaat A.Ş'nin kurucuları Enver, Hakan, Alper Aytaç'ın yakın dostu Kasım Zenel hayatını kaybetti. Aytaç İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Altın rekora doymuyor! Elinde altını olan hemen baksın! 30 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Ons altın 2042 dolar olurken gram altın 1940 TL'yi geçti. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın, tam altın kaç TL? 30 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Emlak vergisi ödemesinde süre daralıyor! Ödenmezse ceza katlanacak! Son gün 30 Kasım!

Konutu, iş yeri, aracı, arsası olan vatandaşlar için sayılı gün kaldı. Kasım ayıyla beraber Emlak Vergisi ve ek MTV’nin ödenmesi gerekiyor. Ödeme yapılmadığı takdirde faiz işlemeye başlıyor. İşte detaylar...

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatlarına hemen bakın! 10 Kasım güncel fiyatlar...

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıta indirim geliyor mu? Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?' sorularının yanıtlarını merakla araştırıyor. Peki 10 Kasım 2023 benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç TL oldu? 

Altında ters dalga! Fiyatlar düşüyor! Altın yatırımcıları hemen bakın! 7 Kasım Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yeni hafta düşüşle başladı. Aşağı yönlü hareketine bugün de devam eden altının ons fiyatı 1972 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım, tam Ata altın ne kadar oldu? 7 Kasım Salı altın fiyatları.

Seat İbiza kasım ayına özel 55 bin TL indirimle satışa çıktı! İşte Seat İbiza’nın güncel fiyatı...

Seat, İbiza’nın beklenen kasım ayı fiyat listesini paylaştı. Güncel fiyat listesine bakıldığında İbiza’nın 1.0 Evo 80 HP modeline kasım ayına özel 55 bin TL indirim yapıldığı ve diğer modellerin fiyatının aynı kaldığı görüldü.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Dolar bugün ne kadar? 30 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 30 Kasım Çarşamba günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz son işlem günün rakamları yani 18,64 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 30 Kasım Çarşamba kuru…

Altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 30 Kasım 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya yükselişle başlamıştı. Bugün ise altın fiyatları sakin seyrine devam ediyor. Kritik açıklamalar ve veriler öncesi altın fiyatlarında fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Peki bugün piyasalarda neler olacak? Altın fiyatları ne kadar oldu? 30 Kasım 2022 canlı altın fiyatları...

BİM'den müjde! iPhone 14 Plus'a flaş indirim! Hemen bu fırsatı yakalayın! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

BİM uygulaması üzerinden iPhone 14 Plus'ı indiirmli fiyat etiketi ile satışa sundu. Müjdeyi duyanların ağızı kulaklarına varacak! İşte 30 Kasım 2022 iPhone 14 Plus özellikleri ve fiyat listesi...

Dolar bugün ne kadar? 29 Kasım 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 29 Kasım Salı günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, geçtiğimiz son işlem günün rakamları yani 18,63 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 29 Kasım Salı kuru…

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Aytaç İnşaat Kasım Zenel Haberi

Aytaç İnşaat Kasım Zenel


Aytaç İnşaat A.Ş'nin kurucuları Enver, Hakan, Alper Aytaç'ın yakın dostu Kasım Zenel vefat etti. Aytaç İnşaat taziye ilanı yayınlattı.


Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...