18 / 05 / 2024

Aytaş Alçı inşaat malzemeleri

Aytaş Alçı inşaat malzemeleri

Kurulduğu 2007 yılından bu yana Rusya’ya ihracat gerçekleştiren Aytaş Alçı, lojistik avantajdan dolayı faaliyetlerini ülkenin güneyinde Karadeniz’e yakın alanlara yoğunlaştırdı.

Aşamalı konut edindirme sistemi: Önce arsayı sonra konutu al! İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Son beş yılda arsa fiyatları ve inşaat maliyetlerinin artması ile vatandaşın konut alma hayali kabusa dönmeye başladı. Vatandaşların konut sahibi olmasına yardımcı olacak aşamalı konut edindirme sistemi devreye girdi. Peki yeni sistemin İnşaat sektörüne etkisi nasıl olacak?

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unlımıted Commercıal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexey Pechenev tarafından kuruldu.

Turkay Özgür, Gazipaşa'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, şube müdürleri ile birlikte Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde devam eden inşaat çalışmalarını inceledi. Özgür, “Çalışmalarımız fen ve sanat kaidelerine uygun olarak devam etmektedir." dedi.

Konya'da inşaat çalışanları bir araya geldi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, inşaat sektörü çalışanları tek çatı altında bir araya geldi. Derneğin yönetim kurulu başkanlığına getirilen Turgay Yalçın açıklamalarda bulundu.

İnşaat ustaları yetki belgesi olmadan çalışamayacak!

Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, inşaat ve tesisat işleri yapacak olan ustaların ‘Yetki Belgesi’ olmadan çalışamayacaklarını söyledi..

İnşaat sektöründe iş sağlığı çalıştayı yapıldı!

Gemlik Müteahhitler Derneği ve ULUDAĞ OSGB işbirliği ile Gemlik Ticaret Ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen 'inşaat Sektöründe İş Sağlığı Ve Güvenliği Çalıştayı " Gemlikli müteahhitler ve sektör çalışanlarının yoğun ilgisi ile tamamlandı.

Mavi Ege İnşaat Doğa Evleri 3.Etap çalışmaları başladı!

Aydın da Doğa Evleri projesiyle inşaat, sektörüne farklı bir ivme kazandıran Mavi Ege İnşaat, Doğa Evleri 2. Etap projesiyle Aydınlılara sunduğu modern ve doğal yaşam alanını Doğa Evleri Exclusive Projesiyle tatlandırmayı hedefliyor.

Malatya Sanat Sokağı inşaat çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Malatya Sanat Sokağı inşaat çalışmaları 24 saat aralıksız sürdürülüyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Adana inşaat sektörü için çalışmalar başlattı!

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, 200'ün üzerinde sektöre yön vermesi bakımından ülke ekonomisinin lokomotifi sayılan inşaat sektöründeki sıkıntıların sona erdirilebilmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Manzara Adalar Kartal'da inşaat çalışmalarına başlandı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı 3 boyutlu izlenebiliyor

İnşaat kazı ruhsatı nasıl alınır?

Müteahhitle yapılan "müteahhit sözleşmesi" sonrasında müteahhitin sorumlulukları arasında inşaat kazı ruhsatının da alınması yer alıyor. Peki, inşaat kazı ruhsatı nasıl alınır? Kazı ruhsatı nereden alınır?

Manzara Adalar’ın inşaat çalışmaları başladı! 1.639 TL taksitle!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar’ın satışta olan dairelerinin yüzde 30’u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı’nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.

Aytaş Alçı inşaat malzemeleri Haberi

Aytaş Alçı inşaat malzemeleri

Kurulduğu 2007 yılından bu yana Rusya’ya ihracat gerçekleştiren Aytaş Alçı, lojistik avantajdan dolayı faaliyetlerini ülkenin güneyinde Karadeniz’e yakın alanlara yoğunlaştırdı. 


Günlük 2 bin ton toz alçı ve yıllık 20 milyon metrekare alçı levha kapasitesiyle Ortadoğu ve Avrupa ölçeğinde büyük üreticilerden birisi olduklarını söyleyen Aytaş Alçı İcra Kurulu Üyesi Oğuz Ayrancıoğlu, “AY-GİPS markasıyla toz alçı, AYPAN ile alçı levha ürünleri, OUTWEAR markası ile cam elyaf takviyeli dış cephe levhası, AY-SIST ile de asma tavan ve akustik sistemler üretiyor. Rusya’da nitelikli projelere, kaliteli inşaat malzemesi temin ederek, pazarda öne çıkıyoruz” dedi.

Ayrancıoğlu, Avrupa yanı sıra Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Ortadoğu ve Afrika ülkelerine talebe göre farklı ürün gruplarının satışını gerçekleştirdiklerini anlattı. Firma olarak lojistik avantajlarından dolayı, Rusya’nın güneyinde Karadeniz’e yakmbölgedeki yatırım projeleriyle daha fazla...