29 / 04 / 2024

Aytaş Alçı türkmenistan

Aytaş Alçı türkmenistan

Alçı sektöründe faaliyet gösteren Aytaş Alçı, Avaza ve Aşkabat başta olmak üzere birçok ilde Aygips ve Aypan markalarıyla otel, konut ve otopark projelerine hizmet veriyor.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Türkler, Türkmenistan'ı yeniliyor!

Doğal kaynaklar bakımından yeryüzünün en bereketli topraklarından biri olan Türkmenistan'da yenilenme operasyonunda aslan payını Türk firmaları alıyor.

Aytaş Alçı, Rusya'daki projelere inşaat malzemesi temin ediyor!

Kurulduğu 2007 yılından bu yana Rusya’ya ihracat gerçekleştiren Aytaş Alçı, lojistik avantajdan dolayı faaliyetlerini ülkenin güneyinde Karadeniz’e yakın alanlara yoğunlaştırdı.

N. Kurtulmuş: Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz anlaşması yapılabilir!

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Türkmenistan ve Azerbaycan'la doğalgaz ve petrol anlaşmaları imzalayabileceğini söyledi.

Nata Holding, Türkmenistan'ı yeniden inşa edecek!

Ankara'da 1 milyon metrekare inşaat yapan Nata Holding, dümeni Orta Asya'ya Türkmenistan'a kırdı. Kazakistan, İran ve Türkmenistan'ı birbirine bağlayan demiryolu hattını inşa eden şirket, yeni projelerle birlikte yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım yapacak

Türkmenistan Awaza Kongre Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Polimeks, Kasım 2012'de Türkmenistan'ın Awaza Bölgesi'nde inşaatına başladığı Awaza Kongre Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Hazar Denizi'nin dalgalarından ilham alarak inşa edilen Awaza Kongre Merkezi 197 milyon dolar proje değerine sahip.

Türkmenistan Awaza Kongre Merkezi açıldı!

Türkmenistan’ın Hazar Denizi kıyısında bulunan Awaza Bölgesi’nde inşası tamamlanan Orta Asya’nın en büyük kongre merkezi Awaza Kongre Merkezi açıldı.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi bugün!

TOKİ Türkiye geneli arsa/arazi, konut ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi bugün saat 12.00'de yapılacak.

Rusya inşaatta yabancı işçi çalıştırma oranını sınırlandıracak!

12 milyon göçmenin çalıştığı Rusya, yabancı işçiye sınırlama getirmeye hazırlanıyor. Çalışma Bakanlığı, inşaatta yabancı işçi oranını yüzde 65'le sınırlamak için teklif sundu.

TOKİ özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi 18 Eylül'de!

TOKİ Türkiye geneli arsa/arazi, konut ve şantiyelerinde özel güvenlik görevlisi çalıştırılması 3. hizmet alım işi ihalesi 18 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Kapıcının kira karşılığı çalıştırılması mümkün mü?

Apartmanın bakımı, korunması, küçük çaptaki onarımı, ortak yerlerin bakımı, temizliği gibi işlere karşılık olarak kiracıya ödemenin nasıl yapılacağı iş sözleşmesinde tespit ediliyor. Peki, kapıcının kira karşılığı çalıştırılması mümkün mü?

Belgesiz işçi çalıştırmak yasaklanıyor!

İnşaat, otomotiv ve doğalgaz sektörlerindeki 40 meslekte yeterlilik belgesi olmayan işçiyi çalıştıran işverene, işçi başına 500 lira ceza verilecek. Uygulama 26 Mayıs 2016'da başlıyor.

Belgesi olmayan işçi çalıştırmak yasaklanıyor!

İnşaat, otomotiv ve doğalgaz sektörlerindeki 40 meslekte yeterlilik belgesi olmayan işçiyi çalıştıran işverene, işçi başına 500 lira ceza verilecek. Uygulama 26 Mayıs 2016'da başlıyor.

Aytaş Alçı türkmenistan Haberi

Aytaş Alçı türkmenistan

Alçı sektöründe faaliyet gösteren Aytaş Alçı, Avaza ve Aşkabat başta olmak üzere birçok ilde Aygips ve Aypan markalarıyla otel, konut ve otopark projelerine hizmet veriyor. Türkmenistan'da birçok Türk inşaat firmasının iş yapmasından dolayı bu bölgeye alçı ve alçı levha ürünleri ihracatımn da yapıldığını söyleyen Aytaş Alçı Enerji Maden ve İnşaat Proje Yöneticisi Oğuz Ayrancıoğlu, "Türk müteahhitler inşaat sektöründe en büyük paya sahip. Bu da bize Türkmenistan'da büyük avantaj sağlıyor. Bunun dışında, bölgede birçok altyapı ve üst yapı eksikliğinden dolayı yeni inşaat projelerinin yapılacak olması da potansiyel sağlayacak" dedi. 


Aygips markasıyla toz alçı, Aypan markasıyla alçı levha ürünleri, Outvvear markasıyla dış cephe levhası, Aysist markasıyla asma tavan ürünleri ürettiklerini kaydeden Oğuz Ayrancıoğlu, günlük 2 bin ton toz alçı ve yıllık 20...