28 / 07 / 2024

Aytek Kozmetik Emlak iletişim

Aytek Kozmetik Emlak iletişim

Aytek Kozmetik Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Aytek Kozmetik Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Aytek Kozmetik Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Levent Öğretmen tarafından kuruldu.

Tradex Tejarat Emlak Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tradex Tejarat Emlak Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Hosseın Ghıncheh tarafından kuruldu. 

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Aytek Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytek Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Aytek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

Four You Group Medikal Kozmetik Kimya Tekstil Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Four You Group Medikal Kozmetik Kimya Tekstil Emlak Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Jamil Kharboutli, Hamad Mohammed Alqarawi tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Milli Emlak Konya'da arsa satacak

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Selçuklu ilçesinde bulunan 5 bin 523 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Sahibinden.com'da emlak ilanları arttı

Geçtiğimiz yıl ekim ayından bu yana Türkiye'yi de yoğun olarak etkileyen ekonomik krizin bir etkisi de emlak ve vasıta ilanlarına oldu.

Emlak Bankası'ndan 46 satılık gayrimenkul

T.C Emlak Bankası, İstanbul, Ankara, Adana, Samsun, Antalya, Balıkesir, Diyarbakır, İçel, Kahramanmaraş, Denizli, Sivas, İzmir, Manisa, Trabzon, Edirne ve Yalova'da bulunan toplam 46 gayrimenkulu satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Düzce'de satılık arsa

Düzce Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü İstanbul Caddesinde bulunan arsayı satışa çıkardı.

Emlak sektöründe istihdam tedbirleri

Emlak sektöründe gençlerin istihdamını artırmaya yönelik olarak AB tarafından desteklenen "Emlak Sektöründe İstihdam Tedbirleri Projesi" hayata geçirildi.

Emlakçılar krizden çıkışı meslek komitelerinde arıyor

Emlak Yasası'nın çıkmasını son 15 yıldır bekleyen emlak sektörünün temsilcileri, taleplerini daha yüksek sesle duyurabilmek için İTO Emlak Hizmetleri Komitesi'nde birleşiyor.

Aytek Kozmetik Emlak iletişim Haberi

Aytek Kozmetik Emlak iletişim

Aytek Kozmetik Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Aytek Kozmetik Emlak Limited Şirketi konusu:
EMLAK 1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3.Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4.Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. TURIZM 1.1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca...