03 / 05 / 2024

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi, Yakup Yazar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Tuzla, Şifa Mahallesi, Şifa Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özak Seyahat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Kurbaş tarafından kuruldu.

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Daşdemir tarafından kuruldu.

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Avni Doğan tarafından kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

Devran Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Altyapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Fetah Kaya tarafından kuruldu. 

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badia Gayrimenkul Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyadh Kasem M. Alfarhad tarafından kuruldu.

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dns Gayrimenkul Hizmetleri Turizm Sağlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Serkan Özkan tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Dünya Madencilik Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Borulday tarafından kuruldu.

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi Haberi

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi

Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi, Yakup Yazar Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Aytemiz Petrolcülük Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi iş konusu; Şirket; akaryakıt ve türevleri, LPG otogaz ve madeni yağların ticareti, dağıtımı, pazarlaması, nakliyesini ve her türlü gıda ürünleri ve tüketim malları ticaretini yapmak üzere kurulmuş olup, bu amacını gerçekleştirmek üzere; a) Konusu ile ilgili malların, depolanması, satışı ve pazarlanması için gerekli akaryakıt ve LPG/Otogaz satış ve servis istasyonları, depolama tesisleri kurabilir, madeni yağ üretimi yapabilir. Bunlarla ilgili her türlü makine ve teçhizatı imal ettirebilir, imal edebilir veya yurtiçinden veya yurt dışından satın alabilir. b) Konusu ile ilgili malların, yurt içinden veya yurt dışında dağıtımını, pazarlamasını, nakliyesini yapmak için, boru hatları tesis edebilir, nakliye...