15 / 05 / 2024

Ayvacık depremzede konutları

Ayvacık depremzede konutları

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 6 Şubat 2017 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören afetzedeler için 247 konut daha yapılacak.

Çanakkale Ayvacık'ta depremzedeler konutlarını bekliyor!

CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ayvacık deprem konutlarına ilişkin konuştu. Ceylan, 86 köylü için hala konut inşa edilmediğine vurgu yaptı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Konutları için toplantı yapıldı!

Çanakkale Ayvacık Belediyesi ilçede yapılması planlanan TOKİ konutları için bilgilendirme toplantıları yapıyor. TOKİ konutları hakkında bilgi almak isteyen herkes Ayvacık Belediyesi'nden gerekli detaylı bilgiyi alabiliyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Ayvacık Emekli Konutları kurası ne zaman?

Çanakkale Ayvacık Emekli Gubu Konut Projesi kapsamında yer alan 160 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Ayvacık Emekli Konutları kurası ne zaman?

Çanakkale TOKİ Ayvacık kura 2016!

106 adet daireden meydana gelen Çanakkale TOKİ Ayvacık Emekli projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Çanakkale TOKİ Ayvacık kura 2016 tarihi...

Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 160 konut için başvuru süreci devam ediyor. Peki, Ayvacık TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu!

Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 160 konut için başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli özel son başvurusu ne zaman?

Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru!

TOKİ Çanakkale Ayvacık160 konut projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Ayvacık TOKİ Emekli Konutları başvuru dönemi...

Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları!

TOKİ Çanakkale Ayvacık’ta “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 160 adet hayata geçirecek. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli projesi başvuruları ne zaman?

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli başvuruları tarihi!

TOKİ Çanakkale Ayvacık emekli başvuruları tarihi 29 Temmuz'a kadar devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Ayvacık depremzede konutları Haberi

Ayvacık depremzede konutları

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 6 Şubat 2017 tarihinde meydana gelen deprem sonrasında evleri hasar gören afetzedeler yeni evlerine kavuşuyor. Çanakkale Kalem Gazetesi'nde yer alan habere göre; AFAD yazılı olarak yaptığı açıklamada 247 konut daha yapılacağını söyledi.

AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili’de TOKİ tarafından yaptırılan 40 adet afet konutunun hak sahiplerinin belirlenmesi için noter huzurunda kura çekimi gerçekleşti. Ayvacık ilçesi ve köylerinde oluşan deprem sonrasında çok sayıda konut ağır hasar gördü. AFAD Başkanlığı tarafından yürütülen iyileştirme çalışmaları kapsamında hak sahibi afetzedeler için afet konutlarının yapımına TOKİ kanalıyla hızlı bir şekilde başlandı, ilk etapta deprem felaketinde en çok hasar gören köylerde yapımına başlanan 205 afet konutu 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanıp anahtarları 2018 yılı içinde hak sahiplerine teslim edildi.

NOTER HUZURUNDA...