05 / 05 / 2024

ayvacık Geri gönderme Merkezi

ayvacık Geri gönderme Merkezi

Yurtdışından Avrupa’ya irtica etmek isteyenlerin Ege’de geçiş noktalarından biri olan Çanakkale Ayvacık’ta yapılması planlanan Geri Gönderme Merkezinin inşaatına başlandı.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Altın fiyatlarında geri vites! 1 gram bile altını olan acil baksın! Görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde geri vites yaptı. Zirveden dönen altın fiyatlarını gören yatırımcıların ağzı açık kaldı. 1 gram bile altını olanlar acil baksın! 6 Aralık 2022 güncel altın fiyatları...

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

Ayvacık'ta tehlike saçan metruk binalar yıkılıyor!

Samsun'un Ayvacık İlçesi'nde büyük tehlikeye neden olan ve görüntü kirliliğinden meydana gelen metruk binalar yıkılıyor.

Geri gönderme merkezi için Hazine’den arsa tahsisi!

İstanbul'a kayıtlı olmayan göçmenler için çalışmaların sürdüğünü belirten İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kendi geri gönderme merkezimizin yatak kapasitesini 6 bin civarına çıkarmak için bugün bir imza attık. Hadımköy’de bir arsa, Hazine’den onu tahsis ediyoruz." dedi.

TOKİ Ayvacık'ta 40 konut için kuralar çekildi!

2017 yılında Ayvacık'ta meydana gelen depremde evleri hasar gören vatandaşlar, TOKİ tarafından inşa edilen yeni evlerine kavuştu. AFAD tarafından Yukarıköy, Çamkalabak ve Kızılkeçili'deki 40 adet afet konutun hak sahipleri belirlendi.

Ayvacık'taki 12 köyde 85 konut hasar gördü!

Ayvacık ilçesinde hasar tespit çalışmaları yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 12 köyde 85 konutun hasar gördüğünü söyledi.

TOKİ Ayvacık 110 konut kurası çekildi!

TOKİ tarafından Ayvacık'ta yapımı devam eden 110 konut için kura çekim töreni düzenlendi. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi...

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Bayburt Geri Gönderme Merkezi’nin inşaatı başladı!

Bayburt’ta yapılması planlanan Geri Gönderme Merkezi'nin inşaatı başladı. 200 kişilik tesis 27 milyon lira bedel ile yapılacak.

İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım!

29 Ekim’de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı için 45 günlük geri sayım başladı. Açılış öncesi 9 bin kişi ve 10 uçak ile 3 entegre deneme yapılıp, havalimanı tüm bileşenleriyle test edilecek.

ayvacık Geri gönderme Merkezi Haberi

ayvacık Geri gönderme Merkezi

Yurtdışından Avrupa’ya irtica etmek isteyenlerin Ege’de geçiş noktalarından biri olan Çanakkale Ayvacık’ta yapılması planlanan Geri Gönderme Merkezinin inşaatına başlandı.

Ak Parti Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan ülkemize yasal olmayan yollarla gelip komşu Ülkelere geçmeye çalışan farklı uyruklara tabi Kişilerin sınır dışı işlemleri yapılmadan önce mecburi ikamet yeri olan Ayvacık Geri Gönderme Merkezinin yapılacak yeni inşaatı hakkında bilgi verdi. Turan, "Toplamda 8315 metrekare kapalı alana sahip olan yapı, yerel mimari ve Kullanım koşullarına uygun olarak özel ve örnek proje ile yapılacaktır. Bodrum zemin ve iki kattan Oluşan yapının iş bitim tarihi olarak Nisan 2016 olup inşaat hızla devam etmektedir. Bölgemizin adeta insan göç yolunda olmasının doğal problemlerine bir nebze olsun çözüm sağlayacak bu çalışma bölge istihdamına da katkı sağlayacaktır"...