27 / 04 / 2024

ayvacık küçükkuyu port ödeme planı

ayvacık küçükkuyu port ödeme planı

Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Küçükuyu Port projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 275 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Ayvacık Küçükkuyu'da imar tartışması!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Küçükkuyu beldesinde, yeni imar planı dijital ortama taşınırken, rant iddiaları da alevlendi.

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

Çanakkale Ayvacık'a 340 tane yeni bina yapılacak!

Çanakkale Ayvacık'a yeni dönemde 340 tane yeni bina inşaatı yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''şuan teslim edilen 200 konut yeni dönemde 340 tane yeni binamızın inşaatına başlayacağız” dedi.

TOKİ’den Çanakkale Ayvacık’a 157 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde inşa edeceği 157 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık'a 157 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çanakkale İli Ayvacık İlçesi'nde toplamda 157 adet yeni konut inşa edecek.

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında son durum!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Binali Yıldırım'dan Çanakkale Ayvacık’a konut müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Çanakkale Ayvacık’da meydana gelen depremden dolayı yıkılan evlerin bu yılın sonuna kadar yenilerinin yapılacağı müjdesini verdi.

ÇOMÜ'de Ayvacık'taki depremler konuşuldu!

Ayvacık ve bölgesindeki depremler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde konuşuldu. Mühendislik, Sosyoloji, Psikoloji ve Mimarlık alanlarından deneyimli akademisyenler konuyu çeşitli yönleriyle ele alarak bilgi paylaşımında bulundular.

Ayvacık Belediyesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri Ayvacık'ta!

19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, proje üretmek için Ayvacık İlçesini seçtiler.

Çanakkale Ayvacık'taki binalar neden yıkıldı?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği ekipleri Ayvacık'ta hasar gören binaları incelemeye aldı. Ekip, binaların mühendislik hizmeti almadığı için yıkıldığını söyledi.

ayvacık küçükkuyu port ödeme planı Haberi

ayvacık küçükkuyu port ödeme planı

17 bloktan meydana gelen Küçükkuyu Port projesinde toplam 204 adet daire yer alıyor. 24 bin metrekare arsa alanına sahip projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon, bahçe katı, ara kat ve çatı dubleks olarak tasarlandı.


Satışların devam ettiği Küçükkuyu Port, Çanakkale Ayvacık ilçesi Küçükkuyu'da inşa ediliyor. Projede; 110 metre uzunluğunda  1,40  metre  derinlikte  ve  7  metre  eninde  2  adet  yüzme havuzu, çocuk havuzları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, geniş sahil ve mavi bayraklı denize sahip plajda iskelesi, 24 saat güvenlik hizmeti gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Dairelerin tamamının deniz manzarasına sahip olduğu Ayvacık Küçükkuyu Port'ta yer alan konutlar hemen teslim ediliyor. Denize sıfır mesafede konumlanan projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi ile ödeme...