30 / 04 / 2024

ayvacık turizmi

ayvacık turizmi

Doğal güzellikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'nin en büyük turistik ilçesi 'Saklı Cennet' Ayvacık, Arap turizm yatırımcılarının gözdesi oldu.

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecolife Sağlık Turizmi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elamır Elsherif tarafından kuruldu. 

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ano Group Sağlık Turizmi Danışmanlık Turizm Ve Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Osman tarafından kuruldu. 

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi Yukarıköy Deprem Konutları 1. Etap teslimleri düzenlenen törenle gerçekleşti. Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale için daha çok çalışacaklarını söyledi.

Ayvacık Yukarıköy Deprem Konutları teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, 6 Şubat 2017 tarihinde Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen depremden sonra yaklaşık bir yıl gibi çok kısa zamanda, bölgenin mimarisine uygun, az katlı, "örnek" denilebilecek 205 konutu halka kazandırdıklarını belirtti.

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi kuruldu!

Clinicwest Sağlık Turizmi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydın ve Mutlu Dikmen ortaklığında kuruldu.

Elvan Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Ege Elvan tarafından kuruldu. 

Meditravelist Sağlık Turizmi Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meditravelist Sağlık Turizmi Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Celale Tangül Özcan tarafından kuruldu. 

Çanakkale Ayvacık'a 340 tane yeni bina yapılacak!

Çanakkale Ayvacık'a yeni dönemde 340 tane yeni bina inşaatı yapılacak. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''şuan teslim edilen 200 konut yeni dönemde 340 tane yeni binamızın inşaatına başlayacağız” dedi.

TOKİ’den Çanakkale Ayvacık’a 157 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’nde inşa edeceği 157 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Çanakkale Ayvacık'a 157 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çanakkale İli Ayvacık İlçesi'nde toplamda 157 adet yeni konut inşa edecek.

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

ÇOMÜ Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında son durum!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Ayvacık Meslek Yüksekokulu binası inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

ayvacık turizmi Haberi

ayvacık turizmi

Samsun'un Ayvacık ilçesinde konaklama yatırımına başlayan Suudi Arabistanlı yatırımcılar, akşam yemeği düzenledi Samsunum-2 gemisindeki yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile eşi Semiha Yılmaz, Ayvacık Kaymakamı Can Kazım Kuruca ile eşi Eda Kuruca, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ile eşi Aynur Belur, Medineli iş adamı Hassan Ashoor ile ailesi ve Suudi Arabistanlı yatırımcılar katıldı. Samsunum-2 gemisiyle Suat Uğurlu Baraj Gölü'nü gezerek ilçenin güzelliklerini yeniden keşfeden yatırımcılar, Saklı Cennefin manzaralarına bir kez daha hayran kaldı. 


"ÇOK DOĞRU İŞ YAPMIŞIZ" 

Ayvacık'a gerçekleştirdikleri yatırımlarla doğru bir iş yaptıklarını ifade eden Arap iş adamları, ilçenin turizm anlamında büyük bir patlama yapacağım söyledi


Türkiye...