02 / 05 / 2024

Ayvalık-Altınova

Ayvalık-Altınova

Gecekonduda yaşayan Roman kalmaması için konut yapımına hız veren TOKİ 2 bin 500 Roman'a 100 TL taksitle ev yapacak

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık projesi ile satın aldığınız arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor. Nova Arsa Ayvalık projesinde peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı devam ediyor. İşte detaylar... 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

Nova Arsa, Ayvalık projesi için 35 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor. 

Nova Arsa Ayvalık yüzde 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı!

1997 senesinden beri arsa yatırımı, mimari dizayn ve yönetimi ile inşaat yapımı dahil bir çok alanda faaliyet gösteren Nova Arsa, Ayvalık projesi için 50 peşin ödemelerde vade farksız 24 ay taksit imkanı sağlıyor.

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Ayvalık vergi dairesi hizmet binası oluyor!

Ayvalık Belediyesi, tüm birimlerini tek çatı altında toplayarak halkın tüm birimlere daha kolay ulaşabilmesini sağlayacak…

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Altınova'da 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Hersek Köyü ve Geyikdere Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Yalova Altınova'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Subaşı köyünde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 427 bin 604 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında!

Yalova Altınova'da hayata geçirilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında.

Altınova'da tapular dağıtılıyor!

Kepez Belediyesi, mülkiyet sorununu çözdüğü Altınova’da 2. tapu dağıtım törenini de gerçekleştirdi. ‘Altınova köy içi’ olarak adlandırılan bölgede 700’ye yakın vatandaşa, 35 yıldır bekledikleri imarlı tapuları teslim ediliyor.

Ayvalık-Altınova Haberi

Ayvalık-Altınova

Gecekonduda yaşayan Roman kalmaması için konut yapımına hız veren TOKİ bu ay ve ağustosta 11 ilde ihale düzenleyecek. 2 bin 254 Roman konutunun bir yıl içerisinde teslim edilmesi planlanıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Romanların daha iyi şartlarda yaşaması için konut yapımına hız verdi. Temmuz ve Ağustos ayları içerisinde 11 ilde 2 bin 524 Roman konutu için ihale düzenleyen TOKİ, projeleri bir yıl içinde teslim etmeyi planlıyor. 45 metrekarelik konutlardan almak isteyen Romanlar, 100 liradan başlayan taksitlerle kendi evlerinin sahibi olacak. TOKİ'den yapılan açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ''gecekonduda oturan Roman kalmayacak'' talimatı üzerine harekete geçen TOKİ'nin 132 konutun inşasına hemen başladığı bildirildi. Temmuz ve Ağustos aylarında 2 bin 524 konutun ihalesini gerçekleştireceği belirtilen açıklamada, İdarenin hazırlık aşamasındaki 3...