04 / 05 / 2024

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

Firma: Nova Arsa

Proje: Nova Arsa Ayvalık

Nova Arsa Ayvalık projesinde yüzde 35 peşin, 24 ay vade ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Nova Ayvalık projesiyle ilgili ayrıntılar...



Nova Arsa Ayvalık projesi, satın alınan arsalara kendi projenizi inşa etme imkanı sunuyor.  Nova Arsa Ayvalık  projesinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsartı sunuluyor.

Nova Arsa Ayvalık projesi, Ayvalik-Çamoba'da 21 bin 054 metrekare toplam alana sahip.  Nova Arsa  projesi ile tapulu arsanıza kendi projenizi inşa edebileceksiniz.

155 ile 355 metrekare arasında persalleri olan  Nova Arsa Ayvalık  projesinde yalın bir arsa alarak, 2 katlı villa yaptılabiliyor. Nova Arsada anahtar teslimleri Aralık 2026'da yapılması planlanıyor.

Nova Arsa Ayvalık ta peşin ödemelerde yüzde 25 indirim avantajı!

NOVA ARSA AYVALIK'TA SOSYAL ALANLAR NELER? 

Nova Arsa, yatırımın değerini artıracak ve hayatınıza mutluluk katacak spor, sanat ve kültürle harmanlanan sosyal alanlar sağlıyor. Sosyal alan  olarak çoçuk oyun parkı, futbol sahası, tenis kortu, havuz ve market yer alıyor. 

NOVA ARSA AYVALIK PROJESİNDE ÖDEME KOLAYLIĞI!

Nova Arsada peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda projede yüzde 35 peşinat 24 ay taksit imkanı sunuluyor.

WEB: https://novaarsa.com/

TEL:0850 850 27 72 

Nova Arsa Ayvalık'ta peşin ödemelerde yüzde 5 indirim avantajı!

Nova Arsa Ayvalık yüzde 35 peşinat ve vade farksız 24 ay taksit avantajı!

projeye sor



Geri Dön