06 / 05 / 2024

ayvalık belediyesi altyapı çalışmaları

ayvalık belediyesi altyapı çalışmaları

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından yürütülen Cunda'dan başlayarak Çamlık'a uzanan ve Ayvalık'ı bir ucundan diğer ucuna kucaklayan Büyük Kanalizasyon Projesi'nin son etap çalışmaları aralıksız sürüyor....

Ayvalık Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Ayvalık vergi dairesi hizmet binası oluyor!

Ayvalık Belediyesi, tüm birimlerini tek çatı altında toplayarak halkın tüm birimlere daha kolay ulaşabilmesini sağlayacak…

Ayvalık Belediyesi 84 adet iş yerini kiraya verecek!

Ayvalık Belediye Başkanlığı 84 adet iş yerini ihale ile kiraya verecek. Kira ihalesi 16 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerinde kira artışı yok!

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi´nin 2019 Şubat ayı toplantısı düzenlendi. Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerini kullanan kiracılara bu yıl kira artışı yapılmaması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

Bozüyük Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Bozüyük Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılına ait Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödeme süresinin, bu ay bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefleri uyardı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Ayvalık’tan ev aldı!

Kazandığı parayla gayrimenkul yatırımı yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ayvalık’tan ev aldı. 

Ayvalık'a 100 milyon liralık hastane yapılacak!

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede 100 milyon TL'ye özel bir hastane kurulacağını söyledi.

İlber Ortaylı Ayvalık'tan taş ev aldı!

Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde içinde köy evi bulunan 850 metrekare arsa ile 8 dönümlük bir arazi satın aldı.

Ayvalık'taki bazı hazine arazilerinin satışı meclis gündeminde!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bazı mahallelerde bulunan hazine arazilerinin satışını TBMM gündemine taşıdı.. 

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

ayvalık belediyesi altyapı çalışmaları Haberi

ayvalık belediyesi altyapı çalışmaları


Ayvalık'ta, toplam 33 kilometrelik büyük kanalizasyon projesi adım adım hayata geçirilirken, Cunda'dan başlayarak Çamlık'a uzanan ve Ayvalık'ı bir ucundan diğer ucuna kucaklayan Büyük Kanalizasyon Projesi çerçevesinde eskiyen ve artık kente hizmet vermekte güçlük çeken tüm eski kanallar yenilendiği gözleniyor. Çalışmalarla birlikte daha önce kanalizasyon hizmetlerinden hiç yararlanamayan Cunda Yeni Yol ve Cunda Arkadeniz Bölgesi'nin altyapı sorunu tamamen ortadan kalkacağı da gelen bilgiler arasında. Çağdaş bir kentte yaşamanın yolunun, öncelikle sorunsuz bir altyapı hizmetinin hayata geçirilerek, gelecek kuşaklara daha yaşanır ve çağdaş bir kent bırakmaktan geçtiğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, bu konuda kararlı olduğunu ifade edip, yıllardan beri hizmetleri toprağa ve altyapıya gömdüklerinin altını çizdi.


Son olarak Çamlık Laka Mevkii'ndeki altyapı çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Türközen, bu bölgedeki...