14 / 05 / 2024

ayvalık belediyesi meclis toplantısı

ayvalık belediyesi meclis toplantısı

Ayvalık Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisinde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Rahmi Gerger'in başkanlığında toplanan mecliste önemli konular görüşüldü.

Ayvalık Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı'dan imar alanı açıklaması!

Ayvalık'ta CHP'li bazı belediye meclis üyelerinin parti binalarında kilitlenerek baskı gördüğü iddialarıyla ilgili önemli açıklamalar yapıldı.

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Ayvalık vergi dairesi hizmet binası oluyor!

Ayvalık Belediyesi, tüm birimlerini tek çatı altında toplayarak halkın tüm birimlere daha kolay ulaşabilmesini sağlayacak…

Ayvalık Belediyesi 84 adet iş yerini kiraya verecek!

Ayvalık Belediye Başkanlığı 84 adet iş yerini ihale ile kiraya verecek. Kira ihalesi 16 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerinde kira artışı yok!

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi´nin 2019 Şubat ayı toplantısı düzenlendi. Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerini kullanan kiracılara bu yıl kira artışı yapılmaması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

Ayvalık'a 100 milyon liralık hastane yapılacak!

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede 100 milyon TL'ye özel bir hastane kurulacağını söyledi.

Ayvalık'taki bazı hazine arazilerinin satışı meclis gündeminde!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bazı mahallelerde bulunan hazine arazilerinin satışını TBMM gündemine taşıdı.. 

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Defterdarlığı Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Ayvalık'ta bulunan arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak..

Ayvalık'ta 19,9 milyon TL'ye belirli alanların irtifak kullanımı ihalesi!

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Fikir Konsept Avan Projesine Göre Belirli Alanların İrtifak Kullanımı ihalesi yapılacak. İhale bedeli 19 milyon 934 bin 224,23 TL olarak belirtiliyor.

ayvalık belediyesi meclis toplantısı Haberi

ayvalık belediyesi meclis toplantısı

Saygı duruşu ile başlayan toplantıda bir konuşma yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçede yaşanan şiddetli lodos nedeniyle Altınova ve Sarımsaklfda meydana gelen denizin taşması ve erozyonlarla ilgili yapılan acil müdahale çalışmaları hakkında bilgi verdi.Gençer, Ayvalık'ın ilçe merkezinde ve Cunda Adası'nda proje çalışmalarının yapıldığını, Kırlangıç Fabrikasına ait projenin tamamlandığını söyledi.Başkan Gençer, Ayvalık'ın kent giriş ve çıkışlannda aydınlatmanın üç katına çıkarılacağını, bunun yanında giderlerinin ise yapılacak çalışma ile yüzde 50 oranında azaltılacağını belirtti. 


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin ilçedeki dolmuşları halk otobüsü haline getirmeyi planladığını ifade eden Rahmi Gençer, bu konuda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Ayvalık Belediyesi'nden de de görüş isteyeceğini ve bu konunun değerlendirileceğini anlattı .Toplantıda CHP'li Mehmet Ali Tuncer'in Alevi vatandaşların dini vecibelerini yerine getirdikleri Cem Evleri'nin ibadethane sayılması, CHP'li Ufuk Ova'nın...