29 / 04 / 2024

ayvalık belediyesi restorasyon 

ayvalık belediyesi restorasyon 

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Ayvalık Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

Ayvalık Vergi Dairesi restore edilecek!

Ayvalık Belediyesi, ilçede vergi dairesi olarak bilinen binanın restore edileceğini açıkladı.

Ayvalık’ta 19 tarihi bina için 'acil müdahale' talebi!

Balıkesir Ayvalık'ta kent mirasının korunması hedefiyle düzenlenen projede 10 konut, 3 ticari işlevli yapı ve 6 kamu binasına acil müdahale edilerek, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarına başlanması gerektiği açıklandı...

Ayvalık vergi dairesi hizmet binası oluyor!

Ayvalık Belediyesi, tüm birimlerini tek çatı altında toplayarak halkın tüm birimlere daha kolay ulaşabilmesini sağlayacak…

Ayvalık Belediyesi 84 adet iş yerini kiraya verecek!

Ayvalık Belediye Başkanlığı 84 adet iş yerini ihale ile kiraya verecek. Kira ihalesi 16 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerinde kira artışı yok!

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi´nin 2019 Şubat ayı toplantısı düzenlendi. Ayvalık Belediyesi´ne ait iş yerlerini kullanan kiracılara bu yıl kira artışı yapılmaması talebi oy birliğiyle kabul edildi.

Ayvalık'a 100 milyon liralık hastane yapılacak!

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede 100 milyon TL'ye özel bir hastane kurulacağını söyledi.

Ayvalık'taki bazı hazine arazilerinin satışı meclis gündeminde!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bazı mahallelerde bulunan hazine arazilerinin satışını TBMM gündemine taşıdı.. 

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ekrem Tüfekçi tarafından kuruldu.

Kocaeli Pembe Köşk'te restorasyon başlıyor!

İzmit İnönü Caddesi’ndeki 50.Yıl Ortaokulu’nun hemen arka tarafında yer alan Pembe Köşk için Büyükşehir Belediyesi, restorasyon için ön çalışma yaptı. Köşk, mimari özelliklere de önem verilerek yeniden restore edilecek...

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

ayvalık belediyesi restorasyon  Haberi

ayvalık belediyesi restorasyon 

Ayvalık Belediyesi, çeşitli sosyal medya üzerinden ski vergi dairesi olarak bilinen yapının restorasyon ihalesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Milliyet'te yer alan habere göre; yapının rölöve, restitüsyon, restorasyon projesinin bedelsiz yapıldığına dikkat çeken açıklamada, “İhalesi ise kanunlara uygun olarak gerçekleştirilmiştir. İhale sonucu oluşa fiyat hem üniversitenin hem de belediyenin yaklaşık maliyetinin altındadır. Neredeyse 170 yıllık olan yapının Ayvalık halkına kazandırılması için gösterilen emek, hassasiyet ve teknik çalışmaların tamamının hiçe sayılması bizleri ve konu hakkında çalışan tüm personelimizi haksız yere zan altında bırakmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Ayvalık'ta Koruma Amaçlı İmar Planları'nın iptaline...