06 / 05 / 2024

ayvalık kanalizasyon çalışması

ayvalık kanalizasyon çalışması

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından yürütülen Cunda'dan başlayarak Çamlık'a uzanan ve Ayvalık'ı bir ucundan diğer ucuna kucaklayan Büyük Kanalizasyon Projesi'nin son etap çalışmaları aralıksız sürüyor....

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Kırgızistan'da inşaat malzeme pazarlarının çalışmasına izin verildi!

Kırgızistan'da 25 Mart'ta ilan edilen OHAL bu gece itibarıyla bitti, inşaat malzeme pazarlarının çalışması için izin çıktı...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

İzmir Karaburun'da sit alanındaki inşaatın yıkım çalışması tamamlandı!

İzmir Karaburun'da birinci derece doğal sit alanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla Yapı Kayıt Belgesi iptal edilen yapının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Iğdır’da yıkım çalışmaları sırasında bina çöktü!

Iğdır’da 6 katlı bir binanın yıkım çalışması sırasında çökme meydana geldi. Alican Açkan isimli vatandaş, binanın hiçbir önlem alınmadan yıkılmasına tepki gösterdi.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

ayvalık kanalizasyon çalışması Haberi

ayvalık kanalizasyon çalışması


Ayvalık'ta, toplam 33 kilometrelik büyük kanalizasyon projesi adım adım hayata geçirilirken, Cunda'dan başlayarak Çamlık'a uzanan ve Ayvalık'ı bir ucundan diğer ucuna kucaklayan Büyük Kanalizasyon Projesi çerçevesinde eskiyen ve artık kente hizmet vermekte güçlük çeken tüm eski kanallar yenilendiği gözleniyor. Çalışmalarla birlikte daha önce kanalizasyon hizmetlerinden hiç yararlanamayan Cunda Yeni Yol ve Cunda Arkadeniz Bölgesi'nin altyapı sorunu tamamen ortadan kalkacağı da gelen bilgiler arasında. Çağdaş bir kentte yaşamanın yolunun, öncelikle sorunsuz bir altyapı hizmetinin hayata geçirilerek, gelecek kuşaklara daha yaşanır ve çağdaş bir kent bırakmaktan geçtiğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, bu konuda kararlı olduğunu ifade edip, yıllardan beri hizmetleri toprağa ve altyapıya gömdüklerinin altını çizdi.


Son olarak Çamlık Laka Mevkii'ndeki altyapı çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Türközen, bu bölgedeki...