17 / 05 / 2024

Ayvalık kiralık gayrimenkul

Ayvalık kiralık gayrimenkul

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 gayrimenkul kiraya verilecek!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkullerin kiralama ihalesi 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ayvalık Belediyesi'nden 18.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Ayvalık Belediyesi, Balıkesir ili, Ayvalık ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 18 milyon 206 bin 260 TL'ye satıyor...

Balıkesir Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 9 milyon 40 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Ayvalık'ta 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan gayrimenkulü 8 milyon 237 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Kıvanç Tatlıtuğ Ayvalık’tan ev aldı!

Kazandığı parayla gayrimenkul yatırımı yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ayvalık’tan ev aldı. 

Ayvalık Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Tellikavak, Mithatpaşa, Kemalpaşa ve Sakarya mevkiilerinde bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 113 bin 500 TL olarak belirlendi.

Ayvalık Belediyesi'nden 6.7 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, 5 mahallede bulunan 15 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulleri toplam bedeli 6 milyon 772 bin 500 TL olarak belirlendi. İhalesi 9 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ayvalık İmam Hatip Lisesi'nde inşaat başladı!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Müftülük binası yanındaki 6 dönümlük alanda okul ile Kamyoncular Kooperatifi yanında yapımına başlanan 200 kişilik öğrenci yurdunun hafriyat çalışmaları başladı.

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halic Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mataz Abou Baker tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Zeytinburnu, Mehmet Efendi, M.Mevlana C.Panorama'da kuruldu.

Nuri Sevil, Ayvalık ve Alaçatı'ya 140 milyonluk otel kazandıracak!

Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, 60 milyon lira yatırımla Alaçatı Ramada Resort Otel ve 80 milyon lira yatırımla Ayvalık Resort Cunda Oteli’ni hayata geçiriyor

Ruslar, Dubai'den 700 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Dubai Toprak Departmanı, 1365 Rus vatandaşının geçen yıl Dubai'de en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını açıkladı. Hintliler de Dubai'deki en aktif yatırımcılar...

Ayvalık Kültür Merkezi inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan Ayvalık Kültür Merkezi inşaatı bütün hızıyla devam ediyor.

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

Ayvalık kiralık gayrimenkul Haberi

Ayvalık kiralık gayrimenkul

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Aylık toplam muhammen bedelin 64 bin 250 TL olarak belirlendiği gayrimenkuller için ödenmesi gereken geçici teminat bedeli 231 bin 300 TL olarak belirlendi.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, yatırımcıların merakla beklediği ihale 8 Haziran 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

İşte ihale detayları...

TAŞINMAZLAR KİRAYA VERİLECEKTİR
Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Ayvalık Belediyesi'ne ait, 150 Evler Mahallesi Atatürk Bulvarı 1910 ada 1 parselde kayıtlı Kırlangıç Yaşam Merkezinde bulunan 9 (Dokuz) adet taşınmazın tamamının kiralanması işidir.

Ayvalık sınırları içerisinde bulunan 9 adet Belediye taşınmazın tamamı 06/04/2022 tarih ve 69 sayılı Meclis Kararı ile 10 (On) yıl süreyle kiralama ihalesine çıkarılmıştır.
İHALE TARİHİ VE YERİ : 08/06/2022...