05 / 05 / 2024

Ayvalık körfez hastanesi

Ayvalık körfez hastanesi

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede 100 milyon TL'ye özel bir hastane kurulacağını söyledi.

Körfez Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yeni devlet hastanesinin ilçenin 10 yıllık ihtiyacına cevap vereceğini belirterek, “2018 yılının sonunda tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Körfez Devlet Hastanesi 2018'de tamamlanacak!

Bu yıl içerisinde temeli atılacak olan Körfez Devlet Hastanesi'nin 2018'de yılında tamamlanması planlanıyor.

Körfez Belediyesi, Devlet Hastanesi’ne ek bina yapacak!

Körfez Belediyesi, kentte sağlık hizmeti veren Devlet Hastanesi’ne tam donanımlı ek bina yapacak.

Ayvalık Alaattin Süberoğlu Hastanesi binası lise mi olacak?

Ayvalık Belediye Başkanı Gençer başkanlığında yapılan toplantıda Ayvalık Setur Marina’nın halka açılması ve Altoınova Mahallesindeki Alaattin Süberoğlu hastane binasının statüsünün değiştirilerek sağlık meslek lisesine dönüştürülmesi konuları öne çıktı.

Ayvalık Yeni Mahalle'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ayvalık Belediyesi tarafından yeni Ayvalık Devlet Hastanesi önünde başlatılan kavşak yapımı programı dâhilinde yürütülen Yeni Mahalle yolu genişletme çalışması da başlatıldı.

Ayvalık Devlet Hastanesi yeni bina ne zaman açılacak?

Ayvalık Devlet Hastanesi yeni bina çalışmaları yüzde 90 tamamlandı. Eylül'de tüm inşaat çalışmalarının tamamlanması planlanan yeni binada hasta alım işlemlerinin ise Ekim sonunda başlaması hedefleniyor...

Kocaeli'de kentsel dönüşümün ilk uygulaması Körfez ilçesinde başlıyor!

Afet riski altındaki alanların dönüşüm yasası kapsamında Kocaeli'nde ilk uygulama Körfez ilçesinde başlıyor. Kocaeli Körfez ilçesinde 300 hanenin bulunduğu Barbaros Mahallesi riskli alan ilan edildi..

Körfez ülkelerinde Türk işadamlarını 3 trilyon dolarlık proje bekliyor!

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, iktidarı döneminde sık sık gittiği Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) de dahil olmak üzere Körfez ülkelerinde Türk işadamlarını 3 trilyon dolarlık proje bekliyor...

Bostanlı-İnciraltı Körfez Geçişi'nin ayrıntıları belli oldu!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, yapay ada ile asma köprüden oluşan "Bostanlı-İnciraltı Körfez Geçiş Projesi"nin ayrıntılarının belli olmaya başladığını belirtti...

Wall Street Journal: Körfez emlak yatırımcıları Türkiye'den emlak alıyor!

ABD’nin etkili ekonomi gazetesi olan Wall Street Journal, Körfez’deki emlak yatırımcılarının Türk lokumu başlıklı haberinde, Körfez ülkelerindeki yatırımcıların Türkiye’den peynir ekmek gibi emlak aldıklarını yazdı

Körfez Geçiş Köprüsü için IHI Infrastructure Systems ile anlaşma imzalandı!

Kardemir Karabük Demir Çelik tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Geçiş Köprüsü için IHI Infrastructure Systems A.Ş. ile anlaşma imzalandı...

Turkmall Novada Outlet Körfez ile Kuzey Ege’ye de imza atmaya hazırlanıyor!

1992 yılından bu yana çeşitli ortaklıklarla 5 milyar Avro’ luk AVM yatırımı yapan Turkmall, Novada Outlet Körfez ile Kuzey Ege’ ye de imza atmaya hazırlanıyor...

Körfez Belediyesi, Bağdat Caddesi'ndeki hatalı yolu düzeltti!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından yapılan hatalı planlama nedeniyle Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi'nde kanalizasyon kapakları asfalt yolun da üzerinde kalıyordu. Daha sonra Belediye tarafından kapakların çevresi asfaltla kapatılıp düzleştirildi..

Ayvalık körfez hastanesi Haberi

Ayvalık körfez hastanesi

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilçeye Körfez Tarım ve Hayvancılık A.Ş. tarafından A Grubu Cerrahi Merkezi olarak adlandırılan bir hastane binası yapılacağını söyledi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Gençer, kanunun, belediye arsalarının turizm ya da sağlık alanı olması durumunda, meclis kararıyla gelecek olan talebi kabul edip, bağlı bulunulan bakanlıktan izin alıp tahsis yapma yetkisi verdiğini söyledi. 

Başkan Gençer, “Kipa bölgesinde belediyemize ait 10 bin metrekare arazi var. İmar planında sağlık ve sosyal tesis alanı olarak ayrılan bir taşınmaz. Biz de göreve geldiğimizden beri Ayvalık’a bir hastane kazandırmak için çalıştık. Çalışmalarımız sonucunu verdi. 2 ay önce Edremit’teki Körfez Hastanesi, Ayvalık’a bir hastane yapmak istediklerini belirtti” açıklamasında bulundu.

100 milyon liralık yatırım

100 milyon liralık yatırımın...