05 / 05 / 2024

Ayvalık TOKİ Konutları kura

Ayvalık TOKİ Konutları kura

Ayvalık TOKİ Konutları 'nda kura heyacanı yaşanıyor. 2004 yılında Romanlar, polis ve jandarma eşliğinde Selimiye Mahallesi'ndeki evleri ve çadırları İş makinelerince yıkılarak TOKİ tarafından konut yapılmıştı.

Siber Life Ayvalık konutları 2023 fiyat listesi!

Siber Yapı imzasıyla inşa edilen Siberlife konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Siber Life Ayvalık konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Gardenia Ayvalık'ta satışlar başladı! Yeni proje! 

Gardenia Ayvalık projesinde konut satışları başladı. Peki Gardenia Ayvalık'ta hangi tip konutlar var? Konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

Gölcük TOKİ Konutları için arazi bulunması bekleniyor!

Gölcük'te TOKİ Konutları hayata geçirilmesi için arazi bulunması bekleniyor. Arsa bulunduğu takdirde TOKİ Konutları için çalışmalar başlayacak.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 25 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Peşinatta yüzde 20 ile 30 arasında indirim sağlanan projede 129 adet daire satışta. İşte Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuruları...

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projede 129 adet daire bulunuyor.

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Yalıhüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Konya Hüyük TOKİ Konutları fiyat!

Konya Hüyük TOKİ Konutları fiyat listesine göre 76 bin 954 TL'den başlıyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede taksitler 299 liradan başlıyor.

Ayvalık TOKİ Konutları kura Haberi

Ayvalık TOKİ Konutları kura


13 Aralık Cuma günü Atatürk Kültür Salonu'nda yapılacak kura çekimi ile 48 adet kaloriferli daire sahiplerine teslim edilecek Bilindiği üzere 2004 yılında Romanlar, polis ve jandarma eşliğinde Selimiye Mahallesi'ndeki evleri ve çadırları İş makinelerince yıkılarak TOKİ tarafından konut yapıldı.. Bu süre içinde Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer'in desteci ile yaşam savaşı veren Romanlar, şimdi sıcak yuvaya kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlar 72 başvurudan sadece 48 Roman vatandaşı kura iie evine kavuşmuş olacak. 


Balıkesir...