04 / 07 / 2024

Ayvalık turizm projeleri

Ayvalık turizm projeleri

Kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı genel kurulu yapıldı. Başkan Rahmi Gencer, turizmin canlandırılması gerektiğini söyledi.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Ayvalık Küçükköy'de taş evlerin metrekaresi 3 bin TL!

Fatih’in Midilli seferinde Ayvalık’ta kurulan yeniçeri köyü Yeniçarohori, şimdiki adıyla Küçükköy sanatçıların ilgi odağı oldu. Ev fiyatları makul. Turizm sektörü giderek hareketleniyor. Taş evler ise tamir edilmeyi bekliyor. 

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nün temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan Ayvalık Cunda Köprüsü temel atma ve 10 Bin Metreküplük Depo ve Kanalizasyon Terfi Hattı’nın hizmete alımı törenleri haftasonu yapıldı.

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. açıldı!

Yörünge Havacılık Kargo Taşımacılık Turizm Organizasyon İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Fatih Şb. 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Gayrimenkul Danışmanlık Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Baraa Alsasa ve Samah Alsasa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

K Turizm Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret İnşaat Limited Şirketi, Kemal Güven tarafından 20 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Altınşehir Mahallesi'nde kuruldu.

MZ Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MZ Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ehil ve Zeynep Aydın ortaklığıyla 100 bin TL semaye ile 9 Temmuz'da Küçükbakkalköy, Şehit Şakir Elkovan Caddesi'nde kuruldu.

Ahi Gıda Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Gıda Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arife Şen ve Hıdır Coşkun ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 7 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Akarslan İnşaat Danışmanlık Turizm İş Güvenliği Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarslan İnşaat Danışmanlık Turizm İş Güvenliği Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi Kemal Balkan ve İbrahim Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Erak Peyzaj Petrol Taşımacılık Turizm İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Avcılar'da açıldı.

Ayvalık Tafil Türkan Stadı'nın zemini yenileniyor!

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Küçükköy Mahallesinde bulunan Tafil Türkan Stadını bakıma aldı. Stadın zarar gören ve özelliğini kaybetmiş olan çimleri yenileniyor. İşte ayrıntılar...

Ayvalık'ta icradan 2.5 milyon TL'ye 3 pansiyon!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 3 adet iki katlı pansiyon, Ayvalık İcra Dairesi tarafından 4 Ağustos 2015 günü saat 10:30 ile 11:20 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Ayvalık turizm projeleri Haberi

Ayvalık turizm projeleri


Kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı genel kurulu yapıldı. Rahmi Gençer, İbrahim Kantarcı, Ümit Özgültekin, Ayhan Gökdeniz, Alp Sezek ve Kadir Temizel yeniden birlik encümenine getirilirken Levent Billurcu'nun yerine ise Edremit Belediyesi Meclis Üyesi, Ahmet Elman seçildi. Başkan Rahmi Gencer, turizmin canlandırılması gerektiğini söyledi. 


Habertürk...