10 / 05 / 2024

Ayvalıkta satılık arsalar

Ayvalıkta satılık arsalar

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 3 adet iki katlı pansiyon, Ayvalık İcra Dairesi tarafından 4 Ağustos 2015 günü saat 10:30 ile 11:20 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Emlak Konut'un satılık arsaları!

Emlak Konut'un satılık arsaları Ankara, İstanbul ve Kastamonu'da yer alıyor. Arsaların toplam satış bedeli ise 5 milyon 390 bin TL.

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık dairelerin fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Deniz manzaralı Bakırköy City projesi 2017 yazında teslim edilecek...

Yakacık Hill Kartal satılık!

Yakacık Hill Kartal satılık daire alanları 77,61 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 12 dakika yakınlıkta bulunan proje 193 tane daireden oluşuyor.

Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire!

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kayaşehir Seyran Şehir satılık daire teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor.

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Sahilada Maltepe satılık!

Sahilada Maltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Satılabilir alanı 47 bin metrekare olarak belirlenen proje Bağdat Caddesi'ne 7,3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta olan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Huzurlu İnşaat imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

DKY Kartal Business satılık ofis!

DKY Kartal Business satılık ofis fiyatları 722 bin TL'den başlıyor. Aralık 2017 tarihinde teslim edilecek proje FSM Köprüsü’ne 25 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Four Winds Residence satılık fiyatları!

Four Winds Residence satılık fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Toplamda 341 adet konuttan oluşan proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na 20 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Ayvalıkta satılık arsalar Haberi

Ayvalıkta satılık arsalar

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 3 adet iki katlı pansiyon, Ayvalık İcra Dairesi tarafından 2 milyon 580 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.


Kıymeti: 2.580.000,00 TL



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri:Balıkesir ili, Ayvalık İlçesi, Namık Kemal Mah.,tapunun 943 Ada, 2 parselde, 152,00 M2 yüzölçümlü, tamamı borçlu adına kayıtlı, “Bahçede huvuzu olan 2 (iki) katlı kargir pansiyon" vasıflı taşınmazdır. Taşınmaz Alibey Adasında, betonarme karkas sisteminde inşa edilmiş, 2 katlı yapıdır. Zemin katinda 1 pansiyon odası, 1 salon-mutfak ve ayrı bir wc, üst katında 1 (bir) ikili oda, 1 (bir) tekli oda ile küçük depo bulunmaktadır. İç ve dış cephe doğramaları mevcuttur. Alt kat dış doğramaların üzerinde demir ferforje korkululuk vardır. Taşınmazın tüm zeminleri seramik, mutfak bölümü hazır mutfak şeklindedir. Arka cephesinde üstü pergoleyle kapalı bir terası ve yan...