10 / 05 / 2024

Ayvalıkta satılık bina

Ayvalıkta satılık bina

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 3 adet iki katlı pansiyon, Ayvalık İcra Dairesi tarafından 4 Ağustos 2015 günü saat 10:30 ile 11:20 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık!

Bakırköy City Beyaz İnşaat-Göktaşlar satılık dairelerin fiyatları KDV hariç 1 milyon 187 bin liradan başlıyor. Deniz manzaralı Bakırköy City projesi 2017 yazında teslim edilecek...

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Adam Kule Rezidans Maltepe satılık!

Adam Kule Rezidans Maltepe satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Sahile 10 dakika yakınlıkta olan projede 48 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık!

Denizİstanbul Mercan Konakları satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor. Taksim'e 30 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Soyak Konforia Bahçeşehir satılık!

40 blok şeklinde yükselen proje Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor. Soyak Konforia Bahçeşehir satılık toplam 5 bin adet daireden oluşuyor. Projede 120 aya varan taksit sağlanıyor.

Real Merter Güngören satılık!

Konum bilgisine göre E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta bulunan projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Real Merter Güngören satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Amass İzmir Ofisleri satılık!

Konum bilgisine göre İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta bulunan projede rezidans daire ve ofisin yer alıyor. Amass İzmir Ofisleri satılık toplam 69 adet daireden meydana geliyor.

Adam Kule Dap Yapı satılık ev!

Adam Kule Dap Yapı satılık ev tipleri 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Sahile 10 dakika uzaklıkta olan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık!

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz imkanı ie ödeme yapılabilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Mesa Marmara Evleri satılık!

Mesa Marmara Evleri satılık daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Ayvalıkta satılık bina Haberi

Ayvalıkta satılık bina

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 3 adet iki katlı pansiyon, Ayvalık İcra Dairesi tarafından 2 milyon 580 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.


Kıymeti: 2.580.000,00 TL



1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri:Balıkesir ili, Ayvalık İlçesi, Namık Kemal Mah.,tapunun 943 Ada, 2 parselde, 152,00 M2 yüzölçümlü, tamamı borçlu adına kayıtlı, “Bahçede huvuzu olan 2 (iki) katlı kargir pansiyon" vasıflı taşınmazdır. Taşınmaz Alibey Adasında, betonarme karkas sisteminde inşa edilmiş, 2 katlı yapıdır. Zemin katinda 1 pansiyon odası, 1 salon-mutfak ve ayrı bir wc, üst katında 1 (bir) ikili oda, 1 (bir) tekli oda ile küçük depo bulunmaktadır. İç ve dış cephe doğramaları mevcuttur. Alt kat dış doğramaların üzerinde demir ferforje korkululuk vardır. Taşınmazın tüm zeminleri seramik, mutfak bölümü hazır mutfak şeklindedir. Arka cephesinde üstü pergoleyle kapalı bir terası ve yan...