25 / 07 / 2024

Ayvalıkta turizm canlanmalı

Ayvalıkta turizm canlanmalı

Kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı genel kurulu yapıldı. Başkan Rahmi Gencer, turizmin canlandırılması gerektiğini söyledi.

Bakanlıkta çalışmak isteyenlere müjde! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! 165 personel alımı yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 156 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair detaylar!

Bakanlıktan iş arayanlara müjdeli haber! Kültür ve Turizm Bakanlığı personel arıyor! Şartlara inanamayacaksınız!

Bakanlıkta işi olsun isteyenlere müjdeli haber. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Magnum Opus Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnum Opus Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Kenan Bölek, Münir Aydın ve Şemsettin Göktaş ortaklığında kuruldu.

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Papatya Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Ferit Bölek Şemsettin Göktaş ve Yılmaz Sapancı tarafından kuruldu.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Erbil Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Işıktaş tarafından kuruldu.

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Capital Home Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Awad S. Akileh, Ümit Göktaş ve Yousef İbrahim Khalel Salem tarafından kuruldu. 

Ayvalık Küçükköy'de taş evlerin metrekaresi 3 bin TL!

Fatih’in Midilli seferinde Ayvalık’ta kurulan yeniçeri köyü Yeniçarohori, şimdiki adıyla Küçükköy sanatçıların ilgi odağı oldu. Ev fiyatları makul. Turizm sektörü giderek hareketleniyor. Taş evler ise tamir edilmeyi bekliyor. 

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sedullah Göktaşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile önemli turizm merkezlerinden Cunda Adası'nda inşa edilen Ayvalık Cunda Köprüsü'nde inşaat sürüyor.

Söktaş Tekstil'in Söke'deki arsasının imar planı değiştirilecek!

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Söke'de yer alan fabrika arsasının ticaret, konut, turizm amaçlı değerlendirilmesi amacıyla, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği için başvuru yapacak.

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Sistem İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Hayrettin Köktaş Şube Müdürlüğü'nde 16 milyon 300 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Bayrampaşa'da açıldı.

Ayvalıkta turizm canlanmalı Haberi

Ayvalıkta turizm canlanmalı


Kısa adı AYTUGEB olan Ayvalık Turizm Altyapı Geliştirme Birliği 2015 yılı genel kurulu yapıldı. Rahmi Gençer, İbrahim Kantarcı, Ümit Özgültekin, Ayhan Gökdeniz, Alp Sezek ve Kadir Temizel yeniden birlik encümenine getirilirken Levent Billurcu'nun yerine ise Edremit Belediyesi Meclis Üyesi, Ahmet Elman seçildi. Başkan Rahmi Gencer, turizmin canlandırılması gerektiğini söyledi. 


Habertürk...