05 / 05 / 2024

Ayvansaray Üniversitesi nerede kurulacak

Ayvansaray Üniversitesi nerede kurulacak

Plato Meslek Yüksekokulu, 'Ayvansaray Üniversitesi' oluyor. Yazıcı, 3 fakülte, 1 uygulamaları bilimler yüksekokulu ve 2 tane enstitü açmayı planladıklarını söyledi.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Fenerbahçe ve Ayvansaray Üniversitesi kuruluyor!

Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.Buna göre, "İstanbul Ayvansaray Üniversitesi" ile "Fenerbahçe Üniversitesi" kurulacak.

Fenerbahçe Üniversitesi ve Ayvansaray Üniversitesi geliyor!

TBMM Genel Kurulunda, İstanbul'da "Fenerbahçe Üniversitesi" ve "Ayvansaray Üniversitesi" adıyla iki vakıf üniversitesi kurulması kabul edildi.

4 yeni vakıf üniversitesi kuruluyor!

Beykoz Üniversitesi, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi, İstanbul Kent Üniversitesi ve Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi kurulmasına ilişkin yasa tasarısı, TBMM Başkanlığına sunuldu

Ayvansaray Üniversitesi 98 milyon lira yatırımla kurulacak!

Plato Meslek Yüksekokulu, 'Ayvansaray Üniversitesi' oluyor. Yazıcı, 3 fakülte, 1 uygulamaları bilimler yüksekokulu ve 2 tane enstitü açmayı planladıklarını söyledi.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

İstanbul'da 4 yeni üniversite kurulacak!

5 vakıf tarafından, İstanbul'da Beykoz Üniversitesi; Ayvansaray Üniversitesi; Rumeli Üniversitesi; Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi, Antalya'da da AKEV Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığına sunuldu.

5 yeni vakıf üniversitesi kurulacak!

İstanbul'da Beykoz, Ayvansaray, Rumeli, Semerkand Bilim ve Medeniyet, Antalya'da ise AKEV üniversitesi kurulacak. Üniversitelerin kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Biruni Üniversitesi nerede?

Biruni Üniversitesi Ana Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Biruni Üniversitesi nerede? Biruni Üniversitesi'ne nasıl gidilir? Biruni Üniversitesi'ne giden İETT otobüsleri hangileri? Biruni Üniversitesi ücretleri ve taban puanları nasıl?

Ankara Sofa Loca nerede?

Ankara Sofa Loca nerede sorusuna Ankara Etimesgut bölgesinde cevabı veriliyor. Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında konumlanıyor. Projede satış süreci Kasım ayında başlayacak...

MEF Üniversitesi nerede?

MEF Üniversitesi, İstanbul Maslak'ta eğitime başlıyor. Arıkanlı Holding, İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kurulan MEF Üniversitesi'nin yönetmelikleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki MEF Üniversitesi nerede?

Ayvansaray Üniversitesi nerede kurulacak Haberi

Ayvansaray Üniversitesi nerede kurulacak

Plato Meslek Yüksekokulu, 'Ayvansaray Üniversitesi' oluyor. Yazıcı, 3 fakülte, 1 uygulamaları bilimler yüksekokulu ve 2 tane enstitü açmayı planladıklarını söyledi.


Halihazırda 4 bin 300 öğrencisi bulunun Plato Meslek Yüksekokulu 'üniversite' oluyor. Üniversitenin ismi 'Ayvansaray Üniversitesi' olacak. YÖK onayı alındı, bürokratik süreç bekleniyor. Plato Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Tolga Yazıcı, "Üniversite için 98 milyon lira sermaye ayırdık. Yatırıma hazır, kenarda duruyor. Planımız Meslek Yüksek Okulu ile üniversitenin birleşmesi" dedi.


Ayvansaray Üniversitesi faaliyete geçtiğinde 3 fakülte, 1 uygulamaları bilimler yüksekokulu ve 2 tane de enstitü açmayı planladıklarını belirten Yazıcı, "Üniversitemiz açıldığında MYO'muz üniversiteye bağlanacak. MYO üniversite doğuracak. Bu yurt dışında çoktur. İngiltere'de politeknikler üniversiteleşmiştir. Yani mesleğe yönelik eğitim yapan okullar üniversiteleşmiştir" dedi. Ayvansaray Üniversite'nin bir şehir içi üniversite olarak konumlanacağını ifade...