17 / 05 / 2024

Ayyıl Hafritar İnşaat iletişim

Ayyıl Hafritar İnşaat iletişim

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile yeni şube açtı.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç 2020 İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Ayyıldız tarafından kuruldu.

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile yeni şube açtı.

Rölöve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Akyurt Gökce tarafından kuruldu.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20bin TL sermaye bedeli Can Özcan tarafından kuruldu.

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Eserova tarafından kuruldu.

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlar tarafından kuruldu.

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salah Madhad tarafından kuruldu.

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi açıldı!

Aytim Petrol Taşımacılık İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Dora Pera İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFT Taşımacılık İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haliç Ruç tarafından kuruldu.

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pakyıl Hafriyat İnşaat Nakliye Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halim Paksoy, Memet Yılmaz ve Muammer Paksoy tarafından kuruldu.

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Gül tarafından kuruldu.

Ayyıl Hafritar İnşaat iletişim Haberi

Ayyıl Hafritar İnşaat iletişim

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile yeni şube açtı.

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Her nevi inşaat işleri yapmak inşat işi ile ilgili kepçe boldozer grayder hafriyat kamyonları almak satmak kiralamak kiraya vermek. Şirket mevzu ve kaksadının tahakkuku için her türlü menkul gayrimenkul maddi ve gayri maddi haklar satın alımı satımı kiralanması ipotek her türlü rehin intifa irtifak gibi bilcümle ayni ve gayri haklar tesisi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Merkez Mah. Eski Edirne Asfaltı Cad. Yıldırım İş Merkz. N.1245/28 ARNAVUTKÖY